Decizia prin care președintele CJ Giurgiu, finul lui Bădălău, a fost ținut în carantină a fost desființată de instanță: Am fost transformat în prizonier politic în propria casă

Decizia prin care președintele CJ Giurgiu, finul lui Bădălău, a fost ținut în carantină a fost desființată de instanță: Am fost transformat în prizonier politic în propria casă

Decizia DSP prin care președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a fost ținut în carantină mai multe zile a fost desființată de Judecătoria Giurgiu.

Mina, membru PSD și finul lui Niculae Bădălău, acuză că a fost forțat să stea în casă, în ciuda celor două teste negative pentru COVID-19, ”într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD”.

”Instanța de judecată a desființat azi decizia abuzivă a DSP Giurgiu prin care am fost ținut forțat în casă în baza unei "carantinări" care nici măcar nu a existat scriptic.

ADVERTISING

În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am și prezentat opiniei publice, poliția politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD”, a scris Marian Mina pe Facebook.

Potrivit președintelui CJ Giurgiu, sentința dată vineri de Judecătoria Giurgiu reprezintă ”o mare victorie împotriva Sistemului”.

”Sentința aceasta este logică, firească și, într-o speță judecată corect, desființează un imens abuz. Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului și încă o dovadă a faptului că mai există magistrați cinstiți, care nu se lasă călcați în picioare de factorul politic.

ADVERTISING

Mulțumesc mult oamenilor care m-au susținut și au avut încredere că nu mă îndoi în fața presiunilor, ziariștilor din Giurgiu și presei naționale”, a mai precizat Marian Mina.

Mina s-a plâns că e prizonier politic în propria casă

În urmă cu două zile, președintele CJ Giurgiu se plângea pe Facebook că este ținut abuziv în casă și verificat periodic de poliție.

Mai mult, acesta a acuzat DSP Giugiu de abuz și spunea că nu va tolera ”sub nici o formă atitudinea discreționară care m-a transformat în prizonier politic în propria casă”.

ADVERTISING

”DSP Giurgiu continuă abuzul îndreptat împotriva mea. Fără să se fi emis o decizie de carantinare pe numele meu și în ciuda celor două teste negative pe care le-am și prezentat public, sunt ținut, în continuare, abuziv în casă și verificat periodic de poliție.

Nu voi tolera sub nici o formă atitudinea discreționară care m-a transformat în prizonier politic în propria casă. Avocații mei au derulat deja, în instanță, procedurile legale pentru oprirea acestei bătăi de joc”, a scris Mina pe Facebook în urmă cu două zile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇