Custodele Coroanei, Margareta, va participa la încoronarea regelui Charles

Custodele Coroanei, Margareta, va participa la încoronarea regelui Charles

Custodele Coroanei, Margareta, şi principele consort Radu Duda vor participa la încoronarea regelui Charles şi la recepţia de la Buckingham.

„Vineri, 5 mai 2023, la Palatul Buckingham, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor lua parte la recepţia de stat oferită de Majestatea Sa Regele Charles. Sâmbătă, 6 mai 2023, la Abaţia Westminster, Custodele Coroanei şi Principele Consort vor lua parte la Încoronarea Regelui şi a Reginei Consort ai Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord”, anunţă Familia Regală a României într-o postare pe Facebook.

ADVERTISING

Potrivit Casei Regale, în cei 157 de ani de existenţă a Familiei Regale a României, legătura cu Familia Regală a Marii Britanii a fost constantă, bazată pe admiraţie, afecţiune şi respect, atât în dimensiunea sa oficială, reprezentând istoric cele două naţiuni, cât şi în cea privată, de familie. Este o legătură trainică, întinsă de-a lungul secolelor XIX, XX şi XXI, cuprinzând cinci generaţii.

Amintim că la funeraliile reginei Elisabeta a II-a au participat Margareta, custodele Coroanei, şi principele consort Radu Duda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇