Cum vor arăta noile uniforme ale polițiștilor (Galerie foto). Sindicatul Europol: A primat cantitatea în fața calității

Cum vor arăta noile uniforme ale polițiștilor (Galerie foto). Sindicatul Europol: A primat cantitatea în fața calității
Foto: Sindicatul Europol

Sindicatul Europol postează mai multe imagini cu piese de îmbrăcăminte din noile uniforme ale polițiștilor, iar concluzia polițiștilor este că în realizarea lor a primat cantitatea în fața calității.

„Așa se pare că va arăta noua uniformă de poliție, iar în imaginile de mai jos veți regăsi jachetă de primăvară-vara (impermeabilă), pulover model polar, bereta, șepcuța și încălțămintea tactică”, se arată într-o postare pe Facebook a Sindicatului Europol.

polar-politist-1
Pulover model polar

Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenților din promoția 2022 a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

sapca-politist
sapca-politist-1

„Așa se dorește a fi ‘noua uniformă’ pentru care MAI-ul a stabilit ca polițiștilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022”, adaugă Sindicatul Europol, care comentează și calitatea destul de evidentă a pieselor de îmbrăcăminte: „Cu privire la design-ul și calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât că a primat cantitatea în fața calității”.

bocanci-politisti

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇