Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost identificați

Criminalii omului de afaceri din Sibiu au fost identificați

Procurorii din Sibiu au reușit identificarea criminalilor omului de afaceri Adrian Kreiner.

Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, care cel mai probabil au fugit deja din ţară.

”S-a reuşit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu. Sunt 3 bărbați din județul Dolj. Până în prezent, niciunul dintre ei nu a fost reținut. Este posibil să fi părăsit țara. 

S-a făcut percheziție în Dumbrăvița jud. Timiș aseară și în cursul nopții la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia Poliției. Este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

ADVERTISING

Vom reveni cu un comunicat de presă în cursul zilei de astăzi, după ce procurorul de caz va decide măsurile ce urmează a fi luate”, a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, citată de Turnul Sfatului.

Aşadar, procurorii au ajuns la cei trei criminali, cu ajutorul unui martor-cheie, care le-a fost şi complice, pentru că a fost rugat să vândă ceasurile furate din casa lui Kreiner.

Potrivit presei locale, bărbatul din Timiş săltat ieri de poliţie le-ar fi relatat anchetatorilor filmul atacului în stil mafiot, în schimbul unei pedepse mai blânde.

ADVERTISING

Martorul cheie e timișorean și a fost reținut miercuri de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Timiș și ofițeri de la Biroul de Operațiuni Speciale. El a mai fost condamnat în trecut în America pentru furt din bancomate.

Anchetatorii l-au audiat mai multe ore, la Sibiu, și i-au percheziționat, până în jurul orei 4 dimineața, locuința unde stă cu chirie în Dumbrăvița, lângă Timișoara.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇