Crima de la Padina: Mai multe vedete sunt în stare de șoc, după ce fiii vrăjitoarei Sidonia au măcelărit cu maceta un bărbat (Video)

Crima de la Padina: Mai multe vedete sunt în stare de șoc, după ce fiii vrăjitoarei Sidonia au măcelărit cu maceta un bărbat (Video)

Apar noi detalii în cazul crimei de la Hotelul Belmont de 4 stele, din zona turistică montană Padina. Bărbatul de 41 de ani care a fost ucis cu lovituri de macetă se numea Sorin Anghel și era patronul unei firme de pază din Târgovişte, iar suspecții arestați de polițiști sunt fiii vrăjitoarei Sidonia. În plus, la hotel erau prezente în acel moment și mai multe vedete.

Crima a avut a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate.

Sâmbătă, în timpul zilei, la hotelul de lux avusese loc o petrecere de Ziua Îndrăgostiților, cu un concert la care au fost prezenţi Alex Velea, Antonia, Alina Eremia şi duoul Dirty Nano.

După ce evenimentul principal s-a încheiat, mai mulți invitați s-au retras într-o anexă a hotelului pentru a continua petrecerea. Printre ei s-a numărat pentru o perioadă și Alex Velea, care chiar a stat la masă cu cei trei suspecți, după cum au arătat filmulețele pe care aceștia le-au postat de la petrecere, potrivit ProTv.ro.

Alex Velea, audiat ca martor în cazul crimei de la petrecerea din Padina

La un moment dat, soția lui Sorin Anghel s-a urcat pe un scaun să danseze și cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, Laurențiu, Louis şi Armando, au făcut comentarii despre aceasta care l-au deranjat pe patronul firmei de securitate. Acesta ar fi reacționat, vrând să-l lovească cu pumnul pe unul dintre ei.

ADVERTISING

Apoi, cei trei frați care fac parte din clanul interlop bucureștean Fabian, anchetat în mai multe dosare penale de prostituție, cămătărie, tâlhărie şi trafic de droguri, au luat maceta și l-au încolțit pe bărbat în curtea hotelului, unde l-au măcelărit în fața soției sale.

Victima nu a supraviețuit până la sosirea echipajelor de urgență.

Agresorii s-au urcat în mașina lor și au încercat să fugă, dar au fost prinși de filtrele organizate de poliție la doar 20 de kilometri de hotel.

Martorii spun că cel care a aplicat loviturile mortale a fost Laurențiu, însă niciunul dintre cei trei nu recunoaşte fapta. Ba mai mult, întrebați de reporteri despre sângele care era în mașina lor, cei trei au susținut că ei sunt cei care au fost răniți de bărbatul decedat.

Și vrăjitoarea Sidonia a reacționat pentru a le lua apărarea.

ADVERTISING

„Copiii mei nu sunt vinovaţi. Am înţeles că acel individ ne-a agresat copiii şi ne-a atacat copiii. Atâta vă pot spune. Nici nu ştiu măcar cine este. N-am avut de-a face cu dânsul, nu-l cunoaştem, nu ştim absolut nimic”, a spus Sidonia, potrivit Observator News.

Bărbații au fost audiați luni dimineață de procurori şi urmează să fie duşi în faţa magistraților.

Suspecţii în cazul crimei de la petrecerea cu vedete din Padina au fost reţinuţi de poliţişti

Vedete în stare de șoc. Alex Velea a fost audiat, Antonia a plâns

Cântăreţul Alex Velea a postat, duminică seara, un story pe Instagram, în care a spus că nu a avut nicio legătură cu incidentul și că se întorsese deja în camera sa de hotel când crima a avut loc.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de şoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat şi eu, alături de Antonia. Referitor la informaţiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior şi am fost şocat. Urăsc violenţa şi altercaţiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simţea bine s-a terminat aşa", a precizat Alex Velea pe Instagram, potrivit Agerpres.

ADVERTISING

El a fost audiat ca martor în cazul crimei sângeroase.

Declarația sa e susținută și de Tinu Vidaicu, de la Dirty Nano, care a declarat pentru Pro TV că Alex Velea i-a spus „că e fericit că a plecat cu juma' de oră înainte să se întâmple".

„Noi am avut petrecere pe zi, ne-am retras în hotel şi ne-am jucat jocuri de societate cu Antonia, cu Alex Velea, cu Alina Eremia. Noi nu am luat parte la petrecerea aia, era cu manele. Dimineaţa era poliţie şi ziceau că nu are voie nimeni să plece până nu încep audierile”, a mai spus Vidaicu.

Și cealaltă jumătate a Dirty Nano, George Hora, a dezvăluit ce a aflat de la Velea.

„L-am întrebat cum e el? Cum e Antonia? Am înţeles că ea a plâns, a văzut nişte momente mai urâte, pe balcon", a declarat Hora.

Și Alina Eremia a postat, duminică, un mesaj, în care se delimitează de incident și infirmă că ar fi fost audiată.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei. Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost 2 evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate”, a transmis Alina Eremia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇