Corpul de Control al ministrului Justiției merge la Rahova în scandalul Dragnea la TV (Surse)

Corpul de Control al ministrului Justiției merge la Rahova în scandalul Dragnea la TV (Surse)

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a trimis Corpul de control la Penitenciarul Rahova pentru a stabili dacă discuția dintre Liviu Dragnea și fosta sa consilieră Anca Alexandrescu, difuzată în episoade de postul TV Realitatea Plus, a avut loc în condiții legale, au declarat pentru SpotMedia.ro surse din MJ.

Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova din 27 mai anul trecut, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

ADVERTISING

Discuția cu Anca Alexandrescu a fost realizată prin Skype și a fost prezentată de Realitatea Plus sub forma unui interviu fluviu împărțit în mai multe episoade difuzate începând de joi.

Administrația Penitenciarelor a anunțat că, din 16 martie, nu a mai aprobat nicio solicitare de interviu. Totodată, conducerea ANP a declanșat un control la Penitenciarul Rahova pentru a stabili dacă în cazul discuției dintre deținutul Dragnea și fosta sa consilieră a fost încălcată vreo reglementare legală.

Liviu Dragnea e informat de procurori că e inculpat în dosarul Tel Drum. A stat o oră în dubă, în curtea DNA

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇