Companiile petroliere reduc producția din Golful Mexic cu 91% înaintea uraganului Ida

Companiile petroliere reduc producția din Golful Mexic cu 91% înaintea uraganului Ida

Companiile petroliere au redus producția de țiței din Golful Mexic cu aproape 91% , aproximativ 1,65 milioane de barili, în timp ce uraganul Ida se îndreaptă spre principalele zăcăminte offshore din SUA, potrivit Bureau of Safety and Environmental Enforcement citat de CNBC.

Autoritatea de reglementare a estimat, de asemenea, că aproximativ 84,87% din producția de gaze naturale din Golful Mexic a fost oprită.

Ida a devenit uragan de categoria 4 înainte de a ajunge pe uscat la vest de New Orleans. Locuitorii din Louisiana au început să se pregătească pentru furtună, care ar putea aduce vânturi de până la 225 km/h.

ADVERTISING

Companiile de petrol și gaze au evacuat 279 de platforme de producție, reprezentând 49,82% din cele 560 de platforme din Golful Mexic și au închis aproape 91% din producția offshore pe măsură ce furtuna se apropia.

HURRICANE IDA UPDATE ????⚡ Lightning spinning around the eye of this 150 mph, Category 4 monster right before landfall...

Publicată de Matt Devitt WINK Weather pe Duminică, 29 august 2021

Companiile au mutat, de asemenea, 11 nave de foraj din calea furtunii.

ADVERTISING

Producția de petrol offshore din Golful Mexic reprezintă 17% din producția de țiței din SUA și 5% din producția de gaze offshore, potrivit Energy Information Administration.

Andrew Lipow, președintele Lipow Oil Associates din Houston, a declarat sâmbătă că, dacă rafinăriile din New Orleans sunt direct lovite de furtună, prețul benzinei ar crește probabil cu aproximativ 10 cenți.

Tracking Hurricane Ida

STORM WATCH: We're watching New Orleans and Biloxi, Mississippi, ahead of Hurricane Ida making landfall.LIVE UPDATES: https://abcn.ws/3t3x4u7

Publicată de ABC News pe Duminică, 29 august 2021

Află mai multe despre:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇