Cod roşu de inundaţii în Satu Mare: Un șofer a fost surprins de viitură, oamenii sunt scoși cu bărcile din case (Video)

Cod roşu de inundaţii în Satu Mare: Un șofer a fost surprins de viitură, oamenii sunt scoși cu bărcile din case (Video)

Este cod roşu de inundaţii, în orele următoare, pe un afluent al râului Crasna, din Satu Mare, iar în județ sunt deja probleme mari.

Potrivit hidrologilor, până la ora 13:00, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se vor produce în continuare scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri, cu depăşiri ale Cotelor de pericol pe râul Maria (afluent al Crasnei) - judeţul Satu Mare, conform Agerpres.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Deja în mai multe zone inundațiile cauzează probleme. Iată imagini din judeţul Satu Mare:

O situație aparte a fost în satul Stâna din comuna Socond, unde un șofer a fost surprins de viitură. Bărbatul se află în stare bună, dar mașina a fost distrusă, conform Portal SM.

Dezastru în județul Satu Mare! Șoferul a fost surprins de viitură la volan, iar apoi aruncat în șanț.

Publicată de PortalSM pe Joi, 13 mai 2021

În aceeași localitate, un pod provizoriu a fost distrus de viitură, iar oamenii au fost scoși din case de pompieri cu ajutorul unor bărci.

🔴LIVE. INUNDAŢII în jud. Satu Mare. Case sub ape, oameni evacuați

Publicată de PortalSM pe Miercuri, 12 mai 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!