Cluburi şi terase din Mamaia, amendate pentru nerespectarea distanței între clienți

Două cluburi şi două terase din Mamaia au fost amendate de poliţişti cu 21.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare şi nepăstrarea distanţării fizice.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis că în noaptea de 25/26 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu poliţiştii staţiunii Mamaia, au acţionat în zona cluburilor şi teraselor din zona Summerland a staţiunii Mamaia, pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în ceea ce priveşte prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

ADVERTISING

“Astfel, operatorii economici a două cluburi, respectiv două terase, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, în valoare totală de 21.000 de lei, pentru neluarea măsurilor privind respectarea normelor de protecţie sanitară şi neasigurarea distanţării fizice între clienţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

De asemenea, ei reamintesc turiştilor că se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, dacă nu respectă măsurile de protecţia sanitară şi normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiei cu coronavirus.

ADVERTISING

Citește și:

Razie de amploare în Satul de Vacanţă din Constanţa. Autorităţile au dat amenzi de aproape 120.000 de lei

Amenzi de peste jumătate de milion de lei pe litoral: Ce reguli au încălcat administratorii de plaje

83% dintre operatorii economici verificați pe litoral au încălcat legea


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇