Cîţu spune că ar fi bizar să intrăm din nou în stare de urgență, când milioane de români sunt vaccinați: Nu poţi să-i pedepseşti

Cîţu spune că ar fi bizar să intrăm din nou în stare de urgență, când milioane de români sunt vaccinați: Nu poţi să-i pedepseşti

Premierul Florin Cîţu respinge ideea instituirii unei noi perioade de stare de urgenţă, el argumentând că milioanelor de români care s-au vaccinat anti-COVID nu li s-ar putea explica o astfel de decizie.

Întrebat joi seară, la TVR, dacă la nivel guvernamental s-a discutat despre instituirea din nou a stării de urgenţă având în vedere creşterea galopantă numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, primul ministru Florin Cîţu a răspuns: „În acest moment nu s-a discutat de aşa ceva„.  

"Vă daţi seama că sunt oameni care sunt vaccinaţi - şi sunt deja aproape şase milioane de persoane care sunt vaccinate - e bizar pentru aceste persoane să fie într-o stare de urgenţă, când sunt foarte multe persoane care nu au dorit să se vaccineze şi atunci nu poţi să-i pedepseşti pe unii pentru că unii chiar nu au dorit să se vaccineze. Nu putem să spunem că nu am avut vaccin, am avut vaccin în România, avem vaccin”, a afirmat Cîţu.  

ADVERTISING

Întrebat dacă se va vaccina cu a treia doză de ser, Florin Cîţu a răspuns pozitiv.   

"Foarte curând, o să vă anunţ”, a adăugat el.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇