Centrele de vaccinare antiCovid vor fi deschise în prima şi a doua zi de Paşte: Dacă avem programare, să o respectăm

Centrele de vaccinare antiCovid vor fi deschise în prima şi a doua zi de Paşte: Dacă avem programare, să o respectăm

Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât şi în cea de-a doua zi de Paşte, potrivit informaţiilor oferite de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV).

Anunțul a fost făcut luni de ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte", a declarat ministrul, într-o conferinţă de presă.

Mihăilă a subliniat importanţa respectării regulilor de protecţie sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

"Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele ortodox fac un apel la responsabilitate.

Pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paşte luminat şi multă sănătate!", a transmis ministrul Sănătăţii. 

Află mai multe informații despre cum merge campania de vaccinare în țară.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!