”Cea mai tristă poză de pe Internet” (Foto)

”Cea mai tristă poză de pe Internet” (Foto)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a stat singură în timpul funeraliilor soţului său Philip, care au avut loc sâmbătă după amiază la capela St.George a Castelului Windsor.

Ea a fost singura care a stat pe partea dreaptă a sicriului, în timp ce toți ceilalți participanți au stat pe partea stângă.

Camerele de filmare nu au putut capta expresia chipului său, însă alţi membri ai casei regale care au apărut în imagini aveau feţele sumbre. La scurt timp după încheierea ceremoniei, pe Internet a apărut o imagine cu regina stând singură în strană.

ADVERTISING

Fotografia s-a viralizat rapid, oamenii comentând despre cât de crunt este să pierzi pe cineva în timpul pandemiei de COVID, când restricțiile impun distanțarea socială.

”Aceasta trebuie că e cea mai tristă poză de pe Internet de azi”, a comentat cineva pe Twitter.

Alții au postat un alt moment, când regina îi aduce un omagiu cu capul plecat celui ce i-a fost alături 73 de ani.

”Imaginează-ți că nu doar că trebuie să-ți iei rămas bun de la partenerul pe care l-ai avut peste 70 de ani, dar și că trebuie să o faci stând singură și să mai fi și demnă. Spuneți ce vreți, dar femeia aceasta este făcută dintr-un material mai tare decât cei mai mulți dintre noi”, e un alt comentariu.

Fiecare membru al casei regale - mai ales cei special invitaţi - au purtat haine de doliu de culoare închisă şi măşti sanitare negre, pe care și le-au pus la intrarea în capelă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din cauza pandemiei, numărul participanților a fost redus la doar 30 de persoane.

Ei au păstrat distanţa unii de alţii, fiind aşezaţi pe locuri răspândite în interiorul capelei St.George, pentru a respecta restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

Iată cum s-a desfășurat înmormântarea prințului PhilipPrințul Philipe a fost înmormântat, după o ceremonie emoționantă. Întreaga țară s-a oprit în loc pentru a-i aduce un ultim omagiu (Foto & Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇