Ce spune tânăra jandarm prinsă cu droguri. Și-a luat concediu și merge la psiholog

Ce spune tânăra jandarm prinsă cu droguri. Și-a luat concediu și merge la psiholog

Tânăra jandarm prinsă cu droguri în poşetă susţine că nu are nicio vină şi stupefiantele nu erau ale ei.

Andreea Cătălina Bumbac face parte dintr-o familie de militari. Tatăl ei a fost şef de stat major, iar mama – angajată la MApN, în timp ce ea a fost purtător de cuvânt la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

"Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele", a declarat Andreea pentru Observator News.

ADVERTISING

După o noapte în club şi o petrecere până dimineaţa, tânăra a plecat acasă cu un taxi, dar maşina a fost oprită de poliţie. Agenţii i-au găsit în geantă plicuri cu un praf alb, posibil substanţe interzise, o folie rulată folosită de obicei pentru prizarea drogurilor, dar şi o bancnotă de 200 de lei, folosită pe post de pliculeţ.

"Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi ţin nişte bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă", susţine femeia.

ADVERTISING

Andreea Bumbac a absolvit Dreptul la Academia de Poliţie, iar de un an era angajata Jandarmeriei. În vară a fost purtător de cuvânt la Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, fix structura care sprijină procurorii la descinderile din dosarele de trafic de droguri.

"Vrem să corectăm câteva informaţii apărute în spaţiul public cu privire la faptul că substanţele ar fi fost luate cu ocazia unor descinderi. Ofiţerul nu a participat niciodată la descinderi alături de colegii din cadrul Brigăzii Speciale", spune Ana Maria Burchi de la Jandarmeria Română.

ADVERTISING

Acum tânăra şi-a luat concediu de odihnă, primeşte consiliere de la un psiholog şi şi-a angajat un avocat. Dosarul a fost preluat de Brigada de Criminalitate Organizată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇