Căutările la clădirea prăbușită în Miami s-au încheiat. Sunt 97 de morți iar o femeie este de negăsit

Căutările la clădirea prăbușită în Miami s-au încheiat. Sunt 97 de morți iar o femeie este de negăsit

Pompierii din Miami au anunțat că nu vor mai căuta supraviețuitori printre ruinele clădirii prăbușite pe 24 iunie, cu toate că o persoană dispărută n-a putut fi găsită nici până astăzi.

97 de persoane au fost ucise după ce o clădire cu 12 etaje s-a prăbușit, în dimineața zilei de 24 iunie, la Miami.

Până pe 7 iulie, pompierii au căutat supreviețuitori. Ulterior, au precizat că nu mai speră să găsească oameni în viață, printre dărămături. Dar că vor continua căutările pentru a recupera trupurile celor uciși în urma prăbușirii.

ADVERTISING

Corpurile celor decedați au fost recuperate dintre dărămături. Dar nu și cel al Estellei Hedaya, de 54 de ani, care ar fi putut fi a 98-a victimă, potrivit BBC.

În ultima perioadă, pompierii au lucrat în ture de 12 ore și au fost cazați în apropierea locului unde s-a prăbușit clădirea.

În ciuda faptului că zona a fost lovită și de furtuna tropicală Elsa, salvatorii au continuat căutările și și-au tăiat drum prin circa 13.000 de tone de beton.

S-au oprit atunci când mormanele de resturi erau instabile sau când vremea o impunea. Dar apoi și-au reluat munca. Însă tot n-au găsit-o pe Estella Hedaya.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Așa că familia și prietenii femeii au fost copleșiți de durere când au aflat că pompierii vor înceta căutările.

Leah Sutton, o prietenă de familie care susține că o cunoaște de la naștere pe Estella Hedaya, a declarat că pompierii își vor merita laudele doar după ce vor găsi și trupul femeii de 54 de ani.

Cu toate astea, salvatorii susțin că se opresc din cauză că nu mai există nicio șansă să găsească trupuri printre ruine.

În continuare locul prăbușirii este păzit de poliție.

Potrivit unui raport din 2018, clădirea prăbușită ar fi avut unele probleme structurale.

ADVERTISING

Cu toate astea, oficial, nicio instituție nu a comunicat până acum care au fost cauzele care au provocat prăbușirea clădirii dimineața devreme, în timp ce majoritatea locuitorilor dormeau.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇