Cât costa un permis auto în Teleorman, dacă cunoșteai un anumit instructor

Cât costa un permis auto în Teleorman, dacă cunoșteai un anumit instructor

Un instructor auto a fost prins în flagrant delict când lua 500 de euro ca să obţină permisul de conducere pentru un cursant.

Totul s-a petrecut miercuri dimineaţă, când ofiţeri de poliţie judiciară de la DGA Teleorman, sub coordonarea procurorului, „au realizat prinderea în flagrant a unei persoane care are calitatea de instructor auto, imediat după ce a primit o sumă de bani de la un cursant al unei şcoli de şoferi, lăsându-l să creadă că îi poate facilita obţinerea permisului de conducere”, precizează comunicatul de presă transmis de Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman.

Instructorul auto a primit 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influenţe asupra poliţiştilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise şi înmatriculări Teleorman, astfel încât persoana în cauză să promoveze proba practică pentru obţinerea permisului de conducere.

„Instructorul auto a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă”, se mai arată în comunicatul menţionat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇