Caraș Severin: Un turist a traversat două pârtii cu mașina, până a rămas blocat în zăpadă, ca să nu care bagajele până la hotel

Caraș Severin: Un turist a traversat două pârtii cu mașina, până a rămas blocat în zăpadă, ca să nu care bagajele până la hotel

Un turist a intrat cu autoturismul pe pârtie, la Muntele Mic, în judeţul Caraş Severin, el traversând două pârtii până a rămas blocat în zăpadă. Bărbatul a explicat că a vrut să ajungă cât mai aproape de locul unde avea cazare. Un incident similar s-a întâmplat aici, în urmă cu două zile, când un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori, explicând că este profitabil să îl ducă pe client cât mai departe.

”Un turist a traversat cu maşina două pârtii, punând în pericol viaţa şi integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii.

ADVERTISING

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflaţi în misiune de patrulare, au observat maşina pe pârtia de schi şi au intervenit prompt la faţa locului.

După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenţiona să-şi ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare”, informează, duminică oficialii Inspectoratului de Jandarmi Caraş Severin.

Un șofer teribilist s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei după ce a încercat să traverseze cu mașina două pârtii de pe Muntele Mic. Omul a explicat că voia să își ducă bagajele în hotelul unde era cazat.

Publicată de Express de Banat pe Duminică, 7 ianuarie 2024

Jandarmii l-au amendat pe turist cu 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces şi punerea în pericol a siguranţei pe pârtiile de schi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Este al doilea astfel de incident produs săptămâna aceasta la Muntele Mic. În urmă cu două zile, un taximetrist a intrat cu maşina pe pârtie, printre schiori, pentru a-şi duce clienţii cât mai aproape de locul de cazare.

Oprit de către jandarmii montani, şoferul a susţinut că statutul său de taximetrist îi dă dreptul de a-şi lăsa clienţii oriunde.

”Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine", a mai motivat bărbatul.

El a fost de asemenea amendat cu 1.000 de lei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇