Accident grav pe DN 2 - E 85, cu două tiruri și două autoturisme. Un tânăr a murit

Accident grav pe DN 2 - E 85, cu două tiruri și două autoturisme. Un tânăr a murit

Un grav accident rutier s-a produs, duminică după amiază, în judeţul Neamţ, în eveniment fiind implicate două TIR-uri şi două autoturisme. Șase persoane au fost implicate, una a murit și două sunt rănite. Unul dintre cele două TIR-uri s-a răsturnat în urma impactului.

Accidentul s-a produs duminică după amiază, în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă, pe DN 2 – E 85, în comuna Cordun, în zona depozitului unui supermarket.

”În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri şi două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto.

ADVERTISING

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Roman”, anunţă ISU Neamţ.

Conform pompierilor, în unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Una dintre acestea, o tânără de 20 de ani, a fost scoasă din mașină și dusă la spital în stare de conștiență, în timp ce unui tânăr de 23 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare, fără suces.

Cele două persoane din al doilea autoturism şi şoferul celuilalt TIR au ieşit singuri din autovehicule. Unul dintre cele două TIR-uri este răsturnat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇