București: Un bărbat dezbrăcat a amenințat Poliția cu o rangă și un levier, apoi a căzut de la balcon

Un bărbat a făcut scandal pe holul blocului în care locuia, în timp ce era dezbrăcat. Prezenți la fața locului, polițiștii au fost amenințați de individ cu o rangă și un levier.

Ulterior,scandalagiul a încercat să escaladeze balustrada balconului de la apartamentul în care locuia, dar a căzut în gol.

„Vineri, în jurul orei 14:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din Sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului și provoacă distrugeri”, anunță Poliția București.

ADVERTISING

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 13.

„La vederea acestora, bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze amenințări, după care a pătruns în apartament și a refuzat să deschidă ușa”, conform sursei citate.

Ulterior, bărbatul a ieșit în balcon și ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălțime.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISING

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și:

Bătaie în plină stradă, în Chiajna. Doi bărbaţi au ajuns la spital, martorii susţin că s-a tras cu arma

Scandal la o terasă din Mamaia, după ce niște turiști au cerut DJ-ului să schimbe muzica. Trei persoane au ajuns la spital

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇