Bărbat bătut și înjunghiat într-o parcare din București: „Bag cuțitul în tine”

Bărbat bătut și înjunghiat într-o parcare din București: „Bag cuțitul în tine”

Un bărbat din Bucureşti a fost agresat de un necunoscut, pe o stradă din Sectorul 1, imediat după ce a parcat maşina. Victima povesteşte pe reţelele de socializare că agresorul a lovit prima dată cu pumnul parbrizul maşinii, ulterior lovindu-l cu pumnii în faţă, cap şi abdomen. Într-un final l-a rănit cu un obiect ascuţit și i-a distrus un laptop.

Poliția Capitalei a confirmat că a fost chemată să intervină și că ofițerii au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

ADVERTISING

„Ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul subunităţii, în vederea continuării cercetărilor. Întrucât, persoana vătămată acuza dureri, a fost transportată de către un echipaj de prim-ajutor la spital, pentru îngrijiri suplimentare. De asemenea, bărbatul de 33 de ani a fost internat în cadrul unei unităţi medicale, pentru îngrijiri de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugerea şi lovire sau alte violenţe.

ADVERTISING

Bărbatul agresat a povestit, pe reţelele de socializare, că parcase maşina pe strada Episcopul Vulcan, în dreptul imobilului cu numărul 79 şi aduna lucrurile din maşină.

„Brusc, un domn necunoscut – nu l-am văzut în viaţa mea – care trecea pe şosea a lovit puternic cu pumnul parbrizul. Am fost convins că e o eroare (...) l-am întrebat calm dacă este o confuzie (...) am întrebat cât se poate de calm, nu sunt o fire recalcitrantă (...) Omul a început direct cu lovituri de pumn în faţă, cap, abdomen”, povesteşte, joi, victima pe reţelele de socializare.

ADVERTISING

„Scriu abia acum pentru că încă tremur şi mi-e greu că povestesc nişte momente pe care vreau să le uit”, mai spune bărbatul.

Acesta relatează că agresorul a scos la un moment dat „un obiect gri” și i-a strigat „bag cuţitul în tine”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇