Atac mortal la Las Vegas: 8 oameni au fost înjunghiaţi în faţa unui cazinou

Atac mortal la Las Vegas: 8 oameni au fost înjunghiaţi în faţa unui cazinou

Două persoane au murit şi cel puţin alte şase au fost rănite, joi, într-un atac cu cuţitul în faţa unui cazinou din Las Vegas.

Suspectul, identificat ca fiind un bărbat hispanic despre care se crede că are peste 30 de ani şi care nu era din zonă, a fost arestat la scurt timp după atac, informează AFP citând autorităţile americane.

Atacatorul a folosit un cuţit cu o lamă lungă şi a lovit fără avertisment, a declarat James LaRochelle, un purtător de cuvânt al poliţiei din Las Vegas.

Loviturile de cuţit au fost aplicate unei prime victime „pe trotuar, fără nicio provocare”, a spus el. Suspectul a atacat apoi alte câteva persoane pe stradă. „Doi dintre cei atacaţi sunt morţi, trei sunt în stare critică. Celelalte victime sunt la spital”, a spus el.

Tourists recount seeing victims of Las Vegas Strip stabbing

Joe Vigil – KVVU spoke with two tourists who witnessed the aftermath of a mass stabbing on the Las Vegas Strip.MORE on the incident: https://bit.ly/3RHJu5F

Publicată de FOX5 Las Vegas pe Joi, 6 octombrie 2022



Atacurile cu armă albă sunt relativ rare în Statele Unite, unde uciderile în masă comise cu arme de foc sunt foarte frecvente.

În urmă cu cinci ani, în Las Vegas a avut loc unul din cele mai grave atacuri în masă din istoria recentă a Statelor Unite. În octombrie 2017, 58 de persoane au murit şi alte sute au fost rănite după ce un bărbat a tras peste 1.000 de gloanţe de la etajul 32 al Cazinoului Mandalay Bay în mulţimea care asista la un concert în aer liber. Atacatorul s-a sinucis, în timpul asaltului poliţiştilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇