Atac armat soldat cu multiple victime, într-o bancă din Kentucky. Guvernatorul statului și-a pierdut doi prieteni

Atac armat soldat cu multiple victime, într-o bancă din Kentucky. Guvernatorul statului și-a pierdut doi prieteni

Un incident armat soldat cu victime multiple a avut loc, luni, la Old National Bank din Louisville, statul american Kentucky.

Cel puțin patru persoane au murit, iar alte opt au fost rănite, a anunțat poliția. De asemenea, agresorul este mort.

Doi polițişti au fost împușcați. Dintre cele opt persoane transportate la spital, două sunt în stare critică, una fiind ofițer de poliție, transmite CNN.

Poliția crede că atacatorul „avea o legătură cu banca”, unde cel puțin patru dintre victime au fost ucise. Se pare că este vorba despre un fost angajat.

ADVERTISING

Incidentul s-a produs în centrul orașului Louisville, în apropiere de stadionul de baseball Louisville Slugger Field și la câteva străzi de Centrul Internațional de Convenții din Kentucky și de Centrul Muhammad Ali.

Guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a spus că și-a pierdut prieteni în acest atac. "Este îngrozitor. Am un prieten foarte apropiat care a murit astăzi și am un alt prieten apropiat care nici e nu a supravieţuit", a spus Beshear, în timpul unei conferințe de presă. Alt a fost rănit şi este la spital.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Zona metropolitană Louisville, situată de-a lungul graniței statului Kentucky cu Indiana, are o populație de aproximativ 630.000 de locuitori.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇