Amenințare cu bombă la un mall din București

Amenințare cu bombă la un mall din București

Numeroase forțe de ordine au intervenit luni seară la complexul comercial Mega Mall din Capitală după ce a fost făcută o amenințare cu bombă printr-un apel la 112.

„Astăzi, 17 aprilie 2023, în jurul orei 22:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un centru comercial din Sectorul 2, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. De asemenea, sunt prezenți specialiști pirotehniști pentru efectuarea de verificări specifice”, se precizează în comunicatul oficial al poliției.

ADVERTISING

Mall-ul a fost evacuat urgent. La ora respectivă majoritatea magazinelor și restaurantelor urmau să se închidă, dar încă era deschis cinematograful.

Polițiștii au setat un perimetru de siguranță în fața mall-ului, iar în afara lui erau încă mulțimi mari de oameni luni după ora 23:00, potrivit corespondentului Spotmedia.ro.

Probleme au avut și locuitorii din zonă, care au trebuit să ocolească acest perimetru, nefiind lăsați să-l tranziteze spre case.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇