Aglomerație mare pe Otopeni. Cetățenii care vin din afara UE stau cu orele la coadă să intre în țară

Aglomerație mare pe Otopeni. Cetățenii care vin din afara UE stau cu orele la coadă să intre în țară

Aglomerație mare vineri la terminalul Sosiri din Aeroportul Otopeni, pentru cei care vin din afara UE, unde cei vaccinați și cu test negativ stau la cozi ore întregi doar pentru a li se verifica documentele.

O filmare de la fața locului a fost făcută publică de Răzvan Pascu, antreprenor și specialist în Marketing Turistic, revoltat că oamenilor nu li se permite testarea la sosirea în țară, pentru a evita astfel de situații. Imaginile pot fi văzute AICI

”Oamenii aceștia sunt vaccinați și veniți in tara cu test PCR negativ. În plus, îi pui să stea la coada minim o oră, daca nu chiar 2 ore. Medicii de la DSP din aeroport sunt și ei epuizați, s-au saturat si să se certe cu toată lumea, deși ei nu au nicio vina și aplica doar o lege cretină, pe care au dat-o unii dintr-un birou”, scrie el.

ADVERTISING

”Care este logica pentru care Statul Român nu ii lasă pe toți acesti oameni să se testeze la sosirea în Romania? Care?”, se întreabă el.

”În filmare se văd persoane care trec rapid in față, pe alt culoar. Acele persoane vin din UE (unde sunt cazuri cu zecile de mii pe zi, în fiecare țară), iar Statul Roman a considerat ca e sigur dacă ei vin de-acolo. În schimb, oamenii de aici de la coada vin din Israel și Dubai, au vaccin, au test, s-au mai testat de 2 ori și când s-au dus acolo, iar Statul Roman îi ţine la aceste cozi”, scrie antreprenorul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, cu doar o săptămână până la Crăciun, revenirea în țară a românilor se complică. Pe lista roșie tocmai au intrat Spania și Italia, dar și Suedia, Dominica și Maldive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇