Agențiile loto se redeschid azi. Când au loc primele extrageri

Agențiile loto se redeschid azi. Când au loc primele extrageri

Agențiile Loto se redeschid azi, începând cu ora 14:00, iar primele extrageri vor avea loc duminică.

Loteria Română precizează într-un comunicat că jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție.

Au fost luate mai multe măsuri pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților.

Astfel, în agențiile loto, vor exista panouri de plexiglas, benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectant pentru mâini și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

ADVERTISING

Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție.

Dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil.

Vor exista reguli și pentru jucători. Aceștia trebuie să respecte distanța de siguranță, să poarte mască, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea in agenții.

Loteria Română subliniază că se va relua și plata câștigurilor.

"Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor. Reamintim că plata câștigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată", se arată în comunicatul Loteriei.

ADVERTISING

Toate agențiile loto au fost închise in 18 martie, în urma restricțiilor impuse în urma pandemiei de COVID-19, iar ultima extragere a avut loc în 19 martie.

Iată și ce alte măsuri de relaxare intră in vigoare luni:

De azi, la sosirea în România nu mai este necesară izolarea pentru cei care vin din 17 țări europene

Sălile de fitness se redeschid azi. Ce reguli trebuie respectate

I.O.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇