Accident grav pe A1: un tir a rupt parapetul și a intrat pe contrasens, șoferul la murit

Accident grav pe A1: un tir a rupt parapetul și a intrat pe contrasens, șoferul la murit

Un camion încărcat cu sucuri a lovit, joi, glisiera mediană de pe Autostrada Sibiu-Orăştie, în zona localităţii sibiene Cristian. Bucăţi din parapet au ricoşat într-un autoturism, traficul pe sensul către Sibiu fiind deviat pe DN 7.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localităţii Cristian, judeţul Sibiu, un autocamion încărcat cu sucuri a acroşat glisiera mediană şi a pătruns pe sensul opus de mers”, a transmis Centrul Infotrafic, citat de News.ro.  

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, bucăţi din parapet au ricoşat într-un alt autovehicul.  

”Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulaţia fiind deviată pe la nodul rutier de la km 270, localitatea Sălişte, pe DN 7”, a mai transmis Centrul Infotrafic.  

Deocamdată, nu se cunosc cauzele exacte ale producerii accedentului. Însă înregistrarea video arată că autocamionul a avut o problemă la direcţie sau exploziue la un pneu.

Reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că şoferul camionului a rămas încarcerat, fiind decedat. Potrivit Mediafax, victima este un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Teleorman. Șoferul a rămas încarcerat și nu a mai putut fi salvat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Zeci de minute, traficul a fost complet blocat pe sensul Nădlac - Sibiu, în special din cauza sucurilor răsturnate pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit autospecială de stingere, echipajul de descarcerare și două echipe SMURD.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇