Accident feroviar cu sute de morți și răniți în Pakistan (Video)

Accident feroviar cu sute de morți și răniți în Pakistan (Video)

Cel puţin 30 de oameni au fost ucişi şi peste 100 au fost răniţi duminică, după ce un tren de pasageri a deraiat în districtul Sanghar din provincia Sindh, în sudul Pakistanului.

Zece vagoane ale trenului Hazara Express au deraiat în momentul în care locomotiva traversa un pod lângă oraşul Sarhari, în zona Shahdadpur, a declarat presei Muhammad Younis Chandio, inspector general adjunct al poliţiei regionale, transmite Xinhua.

După accident, poliţia şi echipele de prim ajutor s-au deplasat la faţa locului, au scos pasagerii răniţi care rămăseseră blocaţi între fiarele contorsionate ale vagoanelor şi i-au transportat la spitalele din apropiere.


Chandio a declarat că există temerea că numărul victimelor ar putea creşte, în condiţiile în care mai mulţi răniţi, dar şi cadavre sunt blocate în interiorul vagoanelor.

Trenul Hazara Express a plecat duminică din oraşul port Karachi, din sudul Pakistanului, şi se îndrepta către provincia Punjab, din est, având ca destinaţie finală provincia Khyber Pakhtunkhwa, din nord-vest.



Traficul feroviar a fost suspendat pe ambele sensuri, a anunţat Pakistan Railways.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇