Accident cu cinci morți și un rănit în Hunedoara UPDATE

Accident cu cinci morți și un rănit în Hunedoara <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Cinci tineri au murit, duminică seară, într-un grav accident rutier produs în apropiere de Geoagiu, judeţul Hunedoara. O maşină a intrat într-un cap de pod, iar toţi oamenii din ea au murit. Un biciclist de 15 ani a fost rănit.

UPDATE Surse citate de presa locală spun că cele cinci victime din maşină aveau 22 ani (şoferul), iar pasagerii – 19 ani, 21 ani, 22 ani şi 24 ani.

La un moment dat, şoferul a încercat să depăşească o maşină, însă, cel mai probabil din cauza vitezei mult prea mari, a pierdut controlul volanului, a lovit un biciclist şi mai apoi s-a izbit de un cap de pod, potrivit Observator News.   

ADVERTISING

Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a rupt, pur şi simplu, în zeci de bucăţi.

„Cinci persoane au decedat şi o alta a fost grav rănită, în urma unui grav accident rutier produs în această seară în localitatea Gelmar, aparţinătoare oraşului Geoagiu.

Ajunşi la locul accidentului, pompierii Detaşamentului Orăştie au acţionat cu 2 echipaje de intervenţie şi unul de prim ajutor, iar la faţa locului au fost direcţionate şi echipaje de poliţie, jandarmi şi două ambulanţe ale Serviciului de ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

ADVERTISING

"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea biciclistului, un minor în vârstă de 15 ani, care a fost transportat la spital. în vederea acordării de îngrijiri medicale", a declarat Bogdan Nițu,  purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇