A fost prins suspectul în cazul dentistei ucise din Brăila. Predoiu e încântat de polițiști

A fost prins suspectul în cazul dentistei ucise din Brăila. Predoiu e încântat de polițiști

Un suspect în cazul uciderii dentistei din Brăila a fost prins sâmbătă seară, iar Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, le-a transmis felicitări poliţiştilor ”care au rezolvat dificilul caz” într-un timp remarcabil de scurt.

Bărbatul de 39 de ani, suspectat că a ucis-o pe femeia medic stomatolog din Brăila, a fost prins pe stradă, încătuşat şi dus la sediul IPJ. Ulterior, el va fi ajungela Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Până în acest moment, sunt puține informații legate de presupusul criminal. Se știe doar că este un bărbat din Brăila, care are multe antecedente penale, a spus procurorul de caz.

ADVERTISING

”Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări”, se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă seară, de ministrul de Interne.

Cătălin Predoiu le-a transmis felicitări şi poliţiştilor care i-au identificat şi reţinut pe autorii furtului bancomatului din Arad.

”Acestea sunt două cazuri mediatizate, dar rapoartele arată ca nenumărate alte cazuri la fel de dificile sunt rezolvate cu succes, în anonimat, pe toate zonele de acţiune, de la trafic de droguri sau persoane, până la migraţie ilegală şi intervenţii în situaţii de urgenţă de toate armele MAI”, adaugă Predoiu.

ADVERTISING

O femeie, medic stomatolog în Brăila, a fost găsită moartă, marţi seară, în cabinetul său. Poliţiştii afirmau că ea avea urme de violenţă, fiind declanşată o anchetă.

Femeia de 41 de ani era din Republica Moldova şi se temea pentru viaţa ei. Plănuia să-şi cumpere un pistol şi chiar făcuse un curs de port armă. Dar nu a apucat şi a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇