A doua seară de proteste la Bolintin Vale, unde un localnic a murit după ce a fost lovit cu o piatră în cap (Video)

A doua seară de proteste la Bolintin Vale, unde un localnic a murit după ce a fost lovit cu o piatră în cap (Video)

Oamenii au ieşit din nou în stradă, joi seară, în localitatea Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de acţiunile pe care autorităţile le întreprind în cazul unei familii despre care localnicii susţin că îi terorizează.

Este a doua seară consecutiv când oamenii ies în stradă, după ce un localnic, tatăl a doi copii, a murit lovit în cap cu o piatră de unul dintre membrii familiei pe care localnicii o acuză.  

Numărul celor care au ieşit în stradă, joi seară, este considerabil mai mare decât al celor care au participat la primul protest, care a avut loc miercuri seară.   

Share masiv a doua seara la protest in bolintin vale❗❗❗❗❗

Publicată de Claudius Toma pe Joi, 13 ianuarie 2022

Sunt aproximativ 300 de oameni care protestează, iar la faţa locului au fost trimise, la fel ca şi în seara anterioară, forţe de ordine, au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Giurgiu.   

Protestatarii scandează "Bolintinul! Bolintinul!”, iar unii dintre ei poartă drapele tricolore.   

Publicată de Claudius Toma pe Joi, 13 ianuarie 2022

Oamenii au adus cu ei un portret încadrat cu o banderolă de doliu al tânărului bărbat care a murit, duminica trecută, după ce a fost lovit cu o piatră în cap. Bărbatul, şofer de microbuz, a murit la spital.   

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost înregistrate evenimente violente sau alte incidente. 

Publicată de Marin Titi Constantin pe Joi, 13 ianuarie 2022

 De altfel, protestatarii anunţaseră încă de miercuri seară că vor ieşi în stradă din nou.  

Joi, șeful IPJ Giurgiu a fost înlocuit, iar IGPR a trimis în localitate o echipă de control, dar se pare că aceste decizii nu le-au dat prea mare încredere localnicilor.

Află mai multe despre incidentul de duminică seară, când șoferul unui microbuz a fost ucis cu o piatră, în stradă, după o ceartă, și protestul localnicilor nemulțumiți de situația din comunitate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇