Video incredibil: A călcat-o camionul pe trecere în Râmnicu Sărat, dar ca prin minune a ieșit pe picioarele ei de sub roți

Video incredibil: A călcat-o camionul pe trecere în Râmnicu Sărat, dar ca prin minune a ieșit pe picioarele ei de sub roți

Un accident teribil a fost surprins de camerele de supraveghere în Râmnicu Sărat, unde un camion a trecut cu partea din faţă peste o tânără care se afla pe trecerea de pietoni. Femeia s-a ghemuit sub vehicul şi a scăpat fără răni, ieşind de sub maşină pe propriile picioare.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânăra s-a angajat în traversarea DN 2 – E85 pe trecerea de pietoni din Râmnicu Sărat, iar şoferul unui TIR nu a observat-o şi şi-a continuat drumul, potrivit www.blitz24.ro.

ADVERTISING

Camionul a trecut cu partea din față peste ea. Femeia a apucat să se ghemuiască, astfel încât nu a fost rănită.

Imediat după impact, șoferul și-a dat seama ce a făcut și a oprit mașina, iar în imagini se poate vedea cum tânăra iese de sub TIR prin spatele roţii din dreapta faţă.

O femeie din Râmnicu Sărat, victimă a unghiului mort al unui camion ucrainean. #AccidentRutierCamion #UnghiMort

Publicată de TIR Magazin pe Luni, 24 aprilie 2023

Potrivit IPJ Buzău, şoferul TIR-lui, un sucevean de 34 de ani, a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇