Studenții de nota 10 de la ASE au fost premiați cu icoane (Foto)

Studenții de nota 10 de la ASE au fost premiați cu icoane (Foto)

Un grup de studenți de la Academia de Studii Economice cu rezultate foarte bune la învățătură a primit icoane „cu valoare deosebită” ca premiu pentru performanțele obținute.

Icoanele pe care studenții le-au primit ca premii au fost oferite în baza unui parteneriat între Academia de Studii Economice și Patriarhia Română.

"Pe data de 26 iulie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al ASE, a avut loc ceremonia de acordare a unor premii speciale unui grup de studenți cu rezultate excepționale la învățătură în anul universitar curent.

ADVERTISING

Premiile constând în icoane cu valoare deosebită au fost oferite în cadrul parteneriatului încheiat cu Patriarhia Română în vederea susținerii performanței academice a studenților Academiei de Studii Economice din București.

Premiile au fost acordate de Părintele Efrem, Stareț al Mânăstirii Vatoped, câte unul pentru fiecare an de studiu, studenților integraliști înmatriculați în anul I, II, III licență, respectiv I, II masterat, organizate la forma de învățământ cu frecvență, a căror medie generală este 10", a anunțat Academia de Studii Economice, într-o postare pe Facebook care include numele studenților premiați și câteva fotografii de la festivitate.

Acordarea unor premii speciale studenților ASEPe data de 26 iulie a.c., în cadrul ședinței Consiliului de...

Publicată de ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI pe Miercuri, 26 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇