Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest vă invită la Săptămâna porților deschise

Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest vă invită la Săptămâna porților deschise

În cadrul evenimentului Săptămâna Porților Deschise 2024, părinții care doresc să își înscrie copiii în anul școlar 2024-2025 la Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest (https://premiumschool.ro/ ), vor afla de ce această unitate este considerată cea mai modernă şcoală din sudul Capitalei.

Săptămâna Porților Deschise va avea loc în perioada 11-15 martie 2024, interval orar 09:00 – 17:00.   

International Premium School of Bucharest oferă un mediu de învățare care încurajează gândirea critică, creativitatea și excelența academică. Echipa noastră de profesori, cu experiență vastă, se angajează să ofere suport individual fiecărui elev pentru a-și atinge potențialul maxim.

ADVERTISING

Porțile Școlii Gimnaziale IPSB vor fi larg deschise și vă invităm să descoperiți dotările pe care le oferim elevilor noștri: de la laboratoarele de engleză, informatică, biologie sau chimie până la sala de muzică, biblioteca, sala de spectacole, balonul sportiv ori spațiile de joacă din curtea unității. 

Părinţii vor cunoaște echipa de conducere a Școlii Gimnaziale International Premium School of Bucharest, dar și cadrele didactice și vor afla detalii despre procesul de înscriere pentru anul școlar 2024-2025. Pentru copii, au fost pregătite mai multe activități educative, ateliere arts& crafts și alte surprize.

ADVERTISING

Ce ne diferențiază de alte școli?

Legătura cadru didactic-elev este una foarte strânsă, punându-se accent pe nevoile fiecărui copil în parte, creându-se astfel o atmosferă de studiu bazată pe încredere şi armonie.

Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest, partener British Council, este centru de pregătire pentru examenele Cambridge. Elevii noștri învață suplimentar și pentru Olimpiadele Naționale și Internaționale.  

„La International Premium School of Bucharest, ne angajăm să oferim nu doar educație, ci și o experiență formativă care să influențeze pozitiv viața elevilor noștri. În cadrul unui mediu sigur și stimulativ, copiii noștri nu doar învață, ci se dezvoltă ca lideri siguri pe ei, pregătiți să facă față provocărilor viitoare. Curriculumul nostru și echipa de profesori dedicați se concentrează nu doar asupra cunoștințelor academice, ci și asupra dezvoltării caracterului și a aptitudinilor esențiale. Suntem mai mult decât o școală, suntem o comunitate care încurajează explorarea, creativitatea și spiritul critic. Ne mândrim că oferim o Educație Premium care depășește granițele sălilor de clasă și pregătește elevii pentru a deveni cetățeni globali competenți“, spune prof. Florentina Cristea, Manager Coordonator Școala Gimnazială International Premium School of Bucharest.

ADVERTISING

Formarea elevilor ca oameni este o mare responsabilitate. Cei mici sunt încurajaţi să fie creativi pentru a-şi descoperi adevărata vocaţie, dar în acelaşi timp să muncească mereu pentru a atinge ţelul pe care şi-l doresc.

Construită pe o suprafaţă de 6.000m², International Premium School of Bucharest oferă dotări de excepţie viitorilor ELEVI PREMIUM:

  • 18 săli de clasă, cu aparatură ultramodernă (smartboard cu acces direct la Internet) şi materiale didactice de predare-învăţare-evaluare variate, răspunzând standardelor şi normativelor naționale și europene în vigoare;
  • laboratoare (Geografie, Istorie, Biologie și Științele Naturii, Limba Română și Limbi Moderne, Fizică, Chimie, Matematică-Informatică);
  • cabinete de specialitate (Cabinet de Consiliere educațională și mediere școlară, Cabinet de logopedie, Cabinet fonic de muzică, Cabinet metodic);
  • bibliotecă cu sală de lectură;
  • sală și terenuri de sport indoor și outdoor, balon exterior ca bază sportivă, bazin de înot;
  • sală de mese;
  • spaţii de joacă, agrement și relaxare atât în interiorul, cât şi în exteriorul școlii;

Locurile pentru anul şcolar 2024/2025 sunt LIMITATE - atât la nivel primar, cât şi la nivel gimnazial. Informaţii legate de înscriere se pot obţine la numerele de telefon 0771139615, 021.3345324 sau puteți trimite un e-mail la comunicare@premiumschool.ro. Ne găsiți pe Șos. Berceni, nr.24, sector 4 (punct de reper stația de Metrou Apărătorii Patriei).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇