Modern Dad’s Challenges: “Ce contează cu adevărat în educația copilului?”

Vizual-eveniment_Speakeri

Modern Dad’s Challenges, singurul evenment de parenting dedicat taților, revine cu  nouă ediție pe tema: “Ce contează cu adevărat în educația copilului?”.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges va avea loc online, pe 26 mai, de la 19:00.

Subiectul ediției va fi dezvoltat de către specialiștii: Oana Moraru, Consilier educațional și Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare și moderat de Sofia Frunză, Organizator Modern Dads.

Evenimentul este filmat in studio si transmis LIVE pe pagina de Facebook Modern Dads. Transmisiunea video este realizata cu sprijinul Amaze. 

PROGRAM eveniment

  •  19:00 - 20:00: ???????? ????????????????????????????????̆ ???????? ????????????????????̆???????????? ????̂???? ????????????????????????̦???????? ????????????????????????????????????, Oana Moraru, Consultant educațional, Fondator Școala Helikon
  • 20:00 – 20:30: ???????? ???????? ???????????????????? ????????????????̦????????????????????, ???????? ???????? ???????????????????????? ????????̆ ????̦???????????? ???????????????????????? ????????????????̆???????????????????????? ????????????????????̆? Christian Comșa, Președinte Asociația Școlilor Particulare
  • 20:30: Concurs powered by Lidl Romania & incheiere
ADVERTISING

Oana Moraru, ???????????????????????????????????????? ????????????????????????̦????????????????????, ???????????????????????????????? ????̦???????????????????? ???????????????????????????? aduce în vizor în cadrul live-ului cele mai importante aspecte legate de educația copilului preșcolar și școlar și cum putem încuraja dezvoltarea socială, profesională și școlară a copilului. Cheia succesului, conform studiilor, stă în dezvoltarea urmatoarelor competențe la copii: reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emoțional.

 “Ce contează cu adevărat în educația copiilor noștri? Studiile de psihologie și pedagogie cad de acord că reziliența, răbdarea, atenția și autoreglajul emoțional sunt cheia dezvoltării școlare, profesionale și sociale. Acestea sunt funcțiile executive ale minții și acele calități care dau direcție în viață, automotivare și bucuria de a merge înainte. Până la urmă, tot ce ne dorim de la copiii noștri este să îi vedem angajați și implicați, interesați de propria viață, experimentând cu bucurie și plăcere pe drumul propriu. Cum formăm abilitatea fiecărui copil de a-i găsi drumul și cum educăm reziliența, răbdarea, planificarea, atenția și autocontroul?” Aflăm răspunsul în direct, la Modern Dad’s Challenges.

ADVERTISING

Cum ne pregătim pentru viața de școlar

Evenimentul continuă cu o discuție despre pregătirea copilului pentru școală și informațiile pe care ar trebui să le știe orice părinte de preșcolar. ???????????????????????????????????? ????????????????̦????, ????????????????̦???????????????????????? ????????????????????????????̦???????? ????̦???????????????????????????? ???????????????????????????????????????????? va oferi o serie de recomandări legate de aspectele care țin de pregătirea copilului pentru școală, dar și rolul părintelui în această etapă. Acesta consideră că: “Rolul nostru, al părinților, în educație, implică mai mult decât a ne duce copiii în siguranță la poarta școlii”. 

ADVERTISING

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este realizat cu sprijinul partenerilor Lidl Romania și Aqua Capratica. 

Prieteni eveniment: Editura DPH, Asociația Școlilor Particulare, Kinderpedia.

Pregătim și câteva surprize împreună cu partenerii evenimentului - 5 Ghiozdane Herlitz Ultralight Plus și un kit de cărți DPH, axate pe educația pozitivă. Așadar, recomandăm celor care ne urmăresc, să participe la concursurile lansate în timpul live-ului și se pot număra printre cei norocoși.


Modern Dad's Challenges este un concept al agentiei Creative Energy Corner. Acesta este singurul proiect de parenting din Romania dedicat taților si viitorilor tați.