Laude-Reut - 14 septembrie: Mergem la școală!

Laude-Reut - 14 septembrie: Mergem la școală!

Complexul Educațional Laude-Reut reia cursurile pentru cei 495 de elevi în toate ciclurile, de la grădință la liceu, deschizând astfel anul școlar 2020-2021 în format hibrid (față în față și online).

2020 DESCHIDERE AN SCOLAR

Din motive de securitate și sănătate, în contextul pandemiei COVID-19, elevii nu vor avea parte de o ceremonie de bun (re)venit la școală, cu toată emoția revederii, ci de triaj medical, termometrizare, trasee de deplasare în incinta instituției, reguli de purtare a măștii și de interacțiune la distanță cu colegii și profesorii de care le este dor din 12 martie 2020.

ADVERTISING

Cu toate acestea, luni, 14 septembrie 2020, la ora 13.00, în prezența Ambasadorului David Saranga, Președinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees, absolvenții promoției 2020, atât de încercată de pandemie, însă cu rezultate extraordinare la bacalaureat ce ne situează la media 9,50 pe instituție, se vor reuni în Piața Leul Ierusalimului, în fața clădirii Academician Nicolae Cajal, sediul liceului Laude-Reut, pentru a preda ștafeta elevilor de clasa a XII-a, care le calcă pe urme spre succes.

În aer liber și în condiții de distanțare fizică, 16 absolvenți din 30 vor primi diploma Magna Cum Laude, cea mai înaltă distincție acordată la finalul liceului nostru celor care obțin minimum media 9,50 la bacalaureat, o adevărată carte de vizită a pregătirii și seriozității lor pe noul drum pe care au pornit, la universități de top din Europa, Statele Unite ale Americii și Israel.

ADVERTISING

Vom profita de acest moment pentru a le ura drum bun, reamintindu-le că îi așteptăm mereu acasă, în marea familie Laude-Reut ai cărei membri rămân pentru totdeauna.

Generația 2020 nu a gustat bucuria absolvirii, marcată tradițional prin banchetul de final al clasei a XII-a, Gaudeamus igitur intonându-se online, iar pălăriile aruncate în sus au lovit tavanul – însă știm sigur că visurile absolvenților noștri sunt mai înalte decât cerul și le vor realiza, pentru că Laude-Reut le-a dat aripi, iar ei vor cuceri lumea.

ADVERTISING

În cinstea lor, vom lansa în văzduh baloane alb-albastre, culorile școlii noastre.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇