Diplomație în pandemie. Nume importante din viața diplomatică și medicală, într-un eveniment marca Laude-Reut

Diplomație în pandemie. Nume importante din viața diplomatică și medicală, într-un eveniment marca Laude-Reut

Complexul Educațional Laude-Reut organizează, pe 11 noiembrie, începând cu ora 16:00, cea de-a 11-a ediție a pretigiosului eveniment dedicat diplomației 2Day Ambassador.

Această sesiune, organizată online, este prima din anul școlar 2021 – 2022 și este dedicată diplomației pe timp de pandemie. Printre numele importante, cu puternică rezonanță în lumea diplomatică națională și internațională, se numără E.S David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, E. S. Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, E. S. Luminița Odobescu, ambasador extraordinar și  reprezentant al delegației permanente la UE, E. S. Luca Niculescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar în Franța. 

ADVERTISING

Lor li se vor alătura prof.dr. Alexandru Rafila, șeful Catedrei de Microbiologie a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, virusolog și șef al laboratorului Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” și vicepreședinte al Camerei Deputaților, doctorul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, și doamna Mirela Iordan, Country Manager al companiei Pfizer. 

2Day-Ambassador

La acest eveniment cu tradiție pentru Complexul Educațional Laude-Reut și-au anunțat prezența elevi din peste 20 de școli și universități din România, Germania și Israel. Acești au ocazia de a adresa întrebări în direct personalităților invitate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Evenimentul va fi live și disponibil online, prin accesarea următorului link: https://fb.me/e/1SOMKV9NC