Au început înscrierile la Shakespeare School Essay Competition – ediția #13

Shakespeare-School-Essay-Competition-2021

Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs Național de creație în Limba Engleză – revine în forță în acest an! 

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie dă startul unei noi întreceri menite să vă pună la încercare creativitatea și originalitatea. Este vorba despre Shakespeare School Essay Competition – cel mai mare Concurs Național de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, dedicat elevilor de gimnaziu și liceu din toată țara.

Concursul, aflat la cea de-a 13-a editie, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionați de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate județele țării

Dacă ai între 11 și 19 ani, ești pasionat de limba engleză, creativ și stăpânești bine arta argumentării, te așteptăm să-ți demonstrezi măiestria în cadrul Shakespeare School Essay Competition - ediția a 13-a.

ADVERTISING

Tema concursului: La ediția din 2021, participanții sunt provocați să scrie un eseu original, în limba engleză, cu titlul "Five valuable lessons I learnt in 2020" ("Cinci lecții valoroase pe care le-am învățat în 2020").

Participanții își pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe SITE-ul competitiei, într-una dintre cele două categorii de vârstă, 11-14 ani sau 15-19 ani.

Termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie 2021.

Shakespeare School Essay Competition - concurs national de creatie in limba engleza

Concursul oferă celor 30 de finaliști numeroase premii, constând în cursuri de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți, dicționare și multe alte suprize.

În plus, toți cei care intra în concursul național de creație în limba engleză vor primi o diplomă de participare, pe care o pot folosi pentru a-și completa portofoliul educațional. 

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale și creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câștigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri online, în limba engleză, cu finaliștii. 

ADVERTISING

Diplome și distincții și pentru profesori, pentru susținerea și îndrumarea oferită participanților la competiție.

Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va primi un “Certificat de Excelență” din partea Shakespeare School.

Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2020, vor primi un “Certificat de Merit”.

Trofeul Excelenței - Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe data de 8 iunie 2021.

Proiectul își propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovație, originalitatea și să motiveze tinerii să își perfecționeze limba engleză.

“Mulțumesc încă o dată pentru tot! A fost o experiență frumoasă! Mă bucur că am putut participa la concurs și că ați oferit participanților atâtea oportunități. Tema eseului “Imagine a world where teachers are replaced by A.I." (“Imaginează-ți o lume în care profesorii sunt înlocuiți de inteligență artificială")” mi-a plăcut foarte mult!”, a declarat Mara Ioana Joarza, câștigătoarea premiului I, categoria 11-14 ani, la ediția din 2020 a Concursului.

ADVERTISING

Mai multe detalii despre temă, regulament și înscriere pe www.shakespeare-school.ro, secțiunea Competiții, sau AICI.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect natțional, cu participare GRATUITĂ, deschis tuturor tinerilor cu vârstă cuprinsă între 11 și 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII).

Concursul este organizat de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, și se adresează tuturor elevilor din România, pasionași de limba engleză și cu real talent la scris.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Trinitas, Radio Tananana, Romania Pozitiva, Portal Invatamant, Edumanager.ro, SuntParinte.ro, SfatulParintilor.ro, Stiri pentru Copii, Mesagerul de Covasna, News Buzau, Stiri.ong, Jurnalul de Afaceri, Newsar, Spotmedia.ro.

Parteneri educationali: Cambridge Assessment English, British Council, Fischer International, Carturesti, Opera Comica pentru Copii, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Bucharest English Teachers' Association – BETA, Romanian Association of Teachers of English

Sponsor: Shakespeare School

Organizator: Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Despre Asociația Shakespeare School pentru Educație

Fondata în anul 2011, Asociația Shakespeare School pentru Educație este o organizație nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentați să își urmeze pasiunile prin perfecționarea limbii engleze și ajutarea copiilor cu oportunități reduse să se dezvolte și să învețe limba engleză.

Printre proiectele Asociației se numără concursuri de creație, campanii în licee privind certificările internaționale cât și cursuri de engleză predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din București și alte orașe ale țării.

Asociația promovează dezvoltarea tinerilor într-un mediu armonios, organizând și ateliere de educație pentru părinți. 

Adriana-Alionte-vicepresedinte-Asociatia-Shakespea
Foto: Adriana Alionte, vicepreședinte Asociația Shakespeare

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociația Shakespeare School pentru Educație își propune să stimuleze gândirea creativă și să motiveze tinerii din întreaga țară să își perfecționeze cunoștințele de limba engleză.

Motto-ul asociației este “Limba engleză deschide oportunități” pentru ca stăpânirea unei limbi de circulație internaționala poate face diferența în viitorul tinerilor, facilitându-le accesul spre o educație de calitate și o carieră de succes.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇