Un secretar de stat de la MT a traversat podul de peste Dunăre de la Brăila. Cum arată „cursa” de 2 minute (Video)

Un secretar de stat de la MT a traversat podul de peste Dunăre de la Brăila. Cum arată „cursa” de 2 minute (Video)

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioşteanu a traversat podul de peste Dunăre, de la Brăila, cu maşina, de la un capăt la altul, pentru prima dată, iar traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h.

”La ultima vizită pe şantierul Podului suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galaţi – Tulcea, am traversat podul cu maşina de la un capăt la altul pentru prima dată. Traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h”, a scris Scrioşteanu pe Facebook.

𝟮 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 – 𝗮𝘁𝗮𝘁 𝗱𝘂𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝘁𝗿𝗮𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗣𝗼𝗱𝘂𝗹𝘂𝗶 𝘀𝘂𝘀𝗽𝗲𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗗𝘂𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗹𝗮/𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁𝗶 – 𝗧𝘂𝗹𝗰𝗲𝗮 𝗰𝘂 𝗺𝗮𝘀𝗶𝗻𝗮 La ultima vizită pe șantierul Podului suspendat peste Dunăre de la Brăila/Galați – Tulcea, am traversat podul cu mașina de la un capăt la altul pentru prima dată. Traversarea a durat 2 minute, circulând cu o viteză de până la 50 km/h. ✅️ A fost finalizată turnarea celui de al doilea strat de asfalt pe Podul suspendat peste Dunăre pe sensul de mers către Tulcea;✅️ A fost finalizată asfaltarea sensului giratoriu de la Km 1+180 Baldovinești, pe malul Brăilean; ✅️ A fost început turnarea stratului de uzură pe primul tronson al drumurilor de legătură; ✅️ A început montarea parapetului de protecție pe pod pe sensul de mers către Tulcea; ✅️ A început vopsirea cablurilor principale de susținere a podului cu vopsea anticorozivă;✅️ A început asfaltarea sensului giratoriul de legătură cu Drumul Expres Brăila-Galați; ✅️ Săptămâna viitoare va începe și turnarea primului strat de asfalt pe pod pe sensul de circulație Tulcea – Galați;✅️ Continuă lucrările la drumurile de legătură pe toate zonele. 🇷🇴 𝗛𝗮𝗶, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮, 𝗵𝗮𝗶 𝗰𝗮 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲! 🇷🇴_________________#Braila #Dunare #Tulcea #PodBraila #BrailaGalati#PodpesteDunare #infrastructura #transport#infrastructurarutiera #modernizare #dezvoltare#DezvoltamRomania #infrastructuraRomania#HaiRomaniaHaiCaSePoate

Publicată de Irinel Ionel Scriosteanu pe Vineri, 7 aprilie 2023

El prezintă şi stadiul lucrărilor la pod.

ADVERTISING

Conform secretarului de stat, a fost finalizată turnarea celui de al doilea strat de asfalt pe Podul suspendat peste Dunăre pe sensul de mers către Tulcea, a fost finalizată asfaltarea sensului giratoriu de la Km 1+180 Baldovineşti, pe malul brăilean. De asemenea, a fost începută turnarea stratului de uzură pe primul tronson al drumurilor de legătură și a început montarea parapetului de protecţie pe pod pe sensul de mers către Tulcea.

pod-suspendat-Braila

Potrivit secretarului de stat, a început și vopsirea cablurilor principale de susţinere a podului cu vopsea anticorozivă, asfaltarea sensului giratoriul de legătură cu Drumul Expres Brăila-Galaţi, iar săptămâna viitoare va începe şi turnarea primului strat de asfalt pe pod pe sensul de circulaţie Tulcea - Galaţi.

ADVERTISING

Totodată, continuă lucrările la drumurile de legătură pe toate zonele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇