Un nume cu vechime pe piața accesoriilor de mobilier își lansează oficial magazinul online

Un nume cu vechime pe piața accesoriilor de mobilier își lansează oficial magazinul online

New Edge este un brand cu o existență deja bine închegată în offline pe piața accesoriilor de mobilier, mândrindu-se cu o vechime de peste 10 ani în această industrie. Anul acesta, importatorul român, unul dintre cei mai renumiți distribuitori de canturi pentru mobilier de pe piața noastră, a decis să facă unul dintre cei mai importanți pași pentru orice companie a prezentului: extinderea serviciilor și în mediul online.

New Edge, unul dintre cei mai mari distribuitori de canturi din România, își deschide oficial magazinul online

În urmă cu 8 ani, brandul a trecut printr-o schimbare semnificativă atunci când singurul său furnizor a decis, din motive care nu puteau fi controlate, să oprească producția. Această provocare a forțat echipa New Edge să pornească în căutare de măsuri inovative, pentru a se adapta unei piețe marcate de un nivel de competiție acerb. Acest proces de restructurare, intensificat de incertitudinile pandemiei, a dus, în ultimii ani, la creșterea companiei, care în prezent înregistrează o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro.

ADVERTISING

Ca un rezultat al tuturor acestor restructurări a apărut și una dintre cele mai noi decizii ale conducerii - pătrunderea pe piața din mediul online. Acest lucru reprezintă atât o provocare, cât și o oportunitate excelentă pentru brandul deja îndrăgit în industria offline de a-și solidifica renumele pe piață și de a-și face cunoscută experiența de peste un deceniu către o categorie cu totul nouă de consumatori. 

Desigur, brandul nu și-a câștigat renumele brusc, ci printr-un amplu proces la baza căruia au stat întotdeauna profesionalismul și prioritizarea nevoilor și dorințelor clientului. Iar segmentul de vânzări online nu va face nici el excepție de la această regulă. Experiența în distribuție, prezența internațională, dar și procesele de onboarding ale potențialilor clienți vor fi toate păstrate la același nivel calitativ ca până acum. Prin intermediul site-ului Newedge, noul magazin online le va oferi clienților acces la o gamă largă de produse, într-un mod mult mai convenabil și rapid. 

ADVERTISING

Lansarea acestei platforme online nu facilitează doar accesul la produsele de calitate, furnizate de la producători de renume din țări precum Spania, Franța sau Italia, dar îmbunătățește și comunicarea cu clienții, permițând feedback-ul și ajustările rapide necesare pentru a satisface nevoile specifice pieței, indiferent dacă acestea vin din partea consumatorilor casnici sau persoanelor juridice. 

Astfel, New Edge se poziționează strategic pentru a rămâne un lider de încredere pe piața accesoriilor de mobilier, continuând să inoveze și să se adapteze noilor tendințe tehnologice și de consum.