Un nou eveniment dedicat directorilor financiari, pe 13 mai 2024, la Cluj-Napoca

Un nou eveniment dedicat directorilor financiari, pe 13 mai 2024, la Cluj-Napoca

Pe 13 mai 2024, BusinessMark revine la Cluj-Napoca cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari locali. Cea de-a treia ediție a „CFO Conference” va reuni 15 profesioniști din importante companii locale și internaționale, ce vor dezbate și analiza provocările și oportunitățile cu care se confruntă un CFO în contextul actual, definit de provocări generate de contextul macroeconomic și de volatilitate, în care dinamica anuală a economiei a încetinit, ratele inflației sunt ridicate, costurile de finanțare și ratele dobânzilor sunt în continuare crescute.

Ultimii ani au fost marcați de evenimente geopolitice cu impact semnificativ asupra mediului de business. Astfel, organizațiile sunt nevoite să își adapteze rapid strategiile, pentru a răspunde acestor transformări. Cum pot liderii financiari să conducă organizațiile spre o cultură a adaptabilității, cu strategii și structuri flexibile, astfel încât să facă cu succes perioadelor de incertitudine?

ADVERTISING

Care este rolul directorului financiar în creșterea gradului de adoptare a soluțiilor digitale și a inteligenței artificiale în organizație? Devine, CFO-ul, un lider vizionar și strategic, prin valorificarea potențialului inteligenței artificiale și datelor? Cum arată analizele cost-beneficii pentru investițiile în tehnologii precum: AI, automatizare, data analytics? Cum consolidează tehnologia departamentele financiare și ce beneficii aduce la nivel operațional, dar și decizional?

Acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi discutate în cele două sesiuni de prezentări și a panelurilor de dezbatere, moderate de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

INVITAȚII EDIȚIEI CFO CONFERENCE CLUJ-NAPOCA DIN 2024:

  • Ioana Birta, CFO, TeraPlast Group
  • Ciprian Stoian, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
  • Ovidiu Robotin, Chief Financial Officer, Qubiz Group
  • Bogdan Roman, Head of Finance EMEA, Vertiv
  • Ciprian Păun, Partener, Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca
  • Mariana Boiciuc, Senior Partner, CITR
  • Vladimir Marinescu, Director Servicii Fiscale, Deloitte România
  • Octavian Avram, CFO, SelfPay
  • Alexandra Rogojan, Senior Tax Manager, PwC Romania
  • Claudia Mizdrea, Group Finance Director, Promelek
  • Cristi Bejan, CFO, Utilben
  • Remus Mihai Hirceaga, Country Manager, ERA Group
  • Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner, Bulboacă & Asociații SPARL
  • Grigore Constantinescu, Internal Audit Partner, NOA
  • Marius Maier, Partener, Director General, CMC GRUP RISK ADVISOR
ADVERTISING

Evenimentul va avea loc la Sala Toscanini, Grand Hotel Italia, în intervalul 08:30 – 15:30 și vizează: directori financiari, Financial Business Partners, directori generali, Controlling and Budgeting Managers, Reporting Managers, directori economici, directori contabili, consultanți fiscali, controlleri financiari, contabili, auditori, analiști financiari, antreprenori.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului sau să ne contactați la adresa office@business-mark.ro. Ultimele bilete sunt disponibile la prețul standard de 500 RON + TVA, iar grupurile beneficiază de până la 20% reducere, în funcție de numărul de participanți înscriși.

Eveniment organizat de BusinessMark

Pe parcursul acestui an, BusinessMark va organiza noi evenimente dedicate profesioniștilor din departamentul financiar. Astfel, proiectul „CFO Conference” la Iași (10 iunie) și Timișoara (13 noiembrie). Tot în luna noiembrie va avea loc la București „Tax & Finance Forum” (6 noiembrie), iar în luna decembrie organizăm o nouă ediție a conferinței „Financial Outcome”.

ADVERTISING

Partenerii evenimentului:  ERA Group, NOA, PwC România, CMC Group Risk Advisor, CITR

Evenimentul a fost susținut de: BRCC

Parteneri media:  Spotmedia, Revista Cariere, Arad24.net, Express de Banat, Bănățeanul, Ziarul Clujean, Financial Market, Contzilla, Juridice.ro, 1asig.ro, Curierul Fiscal, Digital Business, Debizz, MATEK, Jurnalul de Afaceri, Global Manager, EventsMax, Revista Piața, Transilvania Business,  PRwave, Club Economic, România Durabilă, Economistul, Angajatorulmeu.ro, Business Voice, spatiulconstruit.ro, Femei în Afaceri

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.