Shop Einstal - magazin online de instalații termice și sanitare

instalatii-termice-846x1024-1
Foto: Shop Einstal

Ești în căutarea unor produse pentru instalația termică sau sanitară? Ai nimerit în locul potrivit! Shop Einstal este un magazin online de instalații termice și sanitare de unde poți achiziționa tot necesarul pentru acestea.

De la pompe și hidrofoare, până la sisteme de canalizări, armaturi și dispozitive electrice. Comanda poate fi făcută online, iar produsele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp. 

Site-ul dispune de o varietate de produse printre care și accesorii necesare pentru încălzirea în pardoseală, apometre, sisteme pentru panouri solare, centrale termice pe gaz; lemne și curent, cât și calorifere.

ADVERTISING

La Shop Einstal poți descoperi o gamă largă de astfel de produse, care cu siguranță lipsesc acum din atelierul tău!

Armaturi, una din categoriile de produse regăsite aici 

În categoria de armaturi, găsești absolut tot ce ai nevoie din această sferă. Supape de siguranță, robineți flotor și accesorii, reductoare de presiune a apei, mufe, cutii metalice, aerisitoare, electrovalve, regulatoare gaz și robineți de echilibrare hidraulică. Aceste produse se găsesc sub diferite forme și modele, iar sub fiecare produs vei avea disponibil și prețul său. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Categoria de armaturi conține și vane de amestec ale agentului termic și apei calde menajere. Modele și forme diferite, produsele de acest tip pot îndeplinii criteriile pentru buna funcționare a apei calde. Poți alege vană de amestec antiopărire sau cu 3 căi termostatică.

Alege pachetul de armaturi care conține 30 robineți tur, 30 de robineți retur și 60 de Eurocon cu piuliță pentru țeavă. Dimensiunile sunt disponibile pe site. 

Ai nevoie de accesorii pentru instalațiile termice sau sanitare? Shop Einstal - magazin online și fizic de instalații termice și sanitare - îți stă la dispoziție cu accesorii și produse din acest domeniu, inclusiv sisteme de filtrare, echipamente sanitare sau puffere. Cu produsele potrivite, poți instala singur incălzirea în pardoseală sau poți monta centrale termice pe gaz, curent și/sau lemne. 

ADVERTISING

Dacă lucrezi în domeniul sanitarelor, cu siguranță știi că ai nevoie de robineți colțari de reglaj, pentru apă, mufe rapide pentru țeava de plastic, cât și clapete de sens pentru apă. Toate acestea ajută la un bun circuit al apei într-o clădire, oricare ar fi destinația ei. Aceste produse se folosesc atât în instalațiile termice și sanitare dintr-o casă, cât și dintr-o clădire de birouri sau spații comerciale. 

Shop Einstal este magazinul de unde poți comanda toate produsele de care ai nevoie pentru buna funcționare a instalațiilor. Din fericire, nu mai trebuie să te deplasezi la magazine de acest tip și să le verifici disponibilitatea. 

Online totul este mai facil și produsele ajung la tine acasă în doar câteva zile

Comanda se face direct de pe site, selectând produsul dorit și adâugându-l în coș. La fiecare produs ai descrierea sa împreună cu prețul.

Echipa Shop Einstal poate fi contactată prin telefon la numerele afișate pe site sau prin e-mail la office@einstal.ro.

Dacă ai întrebări despre un produs sau dorești asistență în alegerea acestuia, unul dintre reprezentanți va prelua solicitarea ta.

Cu ajutorul experților în domeniu, vei alege unele dintre cele mai bune produse de la Shop Einstal - magazin online de instalații termice și sanitare!