Profită de o oportunitate uimitoare de a locui sau de a investi în apartamente și case de lux înconjurate de peisaje montane de vis

Profită de o oportunitate uimitoare de a locui sau de a investi în apartamente și case de lux înconjurate de peisaje montane de vis

Imaginează-ți un loc unde te poți trezi în fiecare dimineață cu razele soarelui luminând culmile munților și cu aerul proaspăt al naturii umplându-ți plămânii. Acest vis poate deveni realitate prin oportunitatea unică de a locui sau investi în apartamente și case de lux, înconjurate de un peisaj natural memorabil.

Compania YAELE Invest Construct îți prezintă cel mai recent proiect imobiliar al său – case de lux de tip A-frame. Situate în inima unui paradis montan, cu Munții Bucegi pe fundal, aceste proprietăți oferă o oază de liniște și frumusețe naturală, departe de agitația orașului. Fie că vrei să te muți în mijlocul naturii, să investești sau să cumperi un apartament de vânzare Bușteni, proiectele imobiliare oferite de către companie reprezintă oportunitatea perfectă de a fi aproape de natură.

ADVERTISING

Descoperă caracteristicile cheie ale apartamentelor și caselor de vânzare din Bușteni, oferite de către un dezvoltator ce pune accent pe calitate și estetică

Casele și apartamentele exclusiviste construite de-a lungul a 10 proiecte imobiliare de către Yaele Invest Construct sunt o poveste de succes, fiind apreciate de către rezidenți pentru farmecul lor unic, calitatea construcției și cadrul natural în care au fost gândite. Noul proiect de case de lux de tip A-frame nu face excepție, oferindu-ți o perspectivă unică și nouă asupra conceptului de a locui aproape de natură.

IMG_257

Iată principalele caracteristici prin care se evidențiază proiectul imobiliar – 100 de case de lux în Bușteni, Valea Prahovei:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  • Arhitectură distinctivă – siluetă simplă și funcțională, cu un acoperiș în forma literei A (casă A-frame), ce permite scurgerea eficientă a apei și zăpezii.
  • Spații deschise – Mulțumită designului funcțional, interiorul caselor este unul luminos, cu o puternică senzație de spațiu, prezentând ferestre și terase ample.
  • Locație privilegiată – casele se află aproape de principalele atracții turistice montane din Bușteni, de pârtiile de schi, de activități în aer liber, trasee montane etc.
  • Peisaj înconjurător idilic – complexul este înconjurat de silueta impunătoare a Masivului Bucegi și a Munților Baiului, oferindu-ți vederi panoramice de neuitat.
  • Spațiu generos – toate casele au o suprafața de circa 105 mp, ce include o cameră de zi, 2 dormitoare, 2 băi, chicinetă, terasă proprie și un teren de 200 mp.
  • Materiale rezistente și de calitate – casele sunt construite pe un cadru din lemn masiv, care îndeplinește cele mai înalte standarde de durabilitate și siguranță.
  • Dotări de top – fiecare locuință prezintă finisaje de înaltă calitate, mobilier și dotări moderne (parchet laminat, elemente ceramice, tâmplărie PVC, centrală termică, băi utilate).
ADVERTISING

Casele de lux din zona montană prezintă echilibrul perfect între confort, un stil de viață relaxant și conexiunea cu frumusețea naturii montane, reprezentând, fără îndoială, o oportunitate de neegalat într-o nișă imobiliară cu mare potențial.

IMG_258

În plus, nu rata ocazia de a locui într-unul dintre ultimele apartamente de vânzare Bușteni, disponibile, aflate în imobile cu arhitectură montană atractivă, facilități de top și vederi panoramice asupra culmilor montane.

Realizează o investiție inteligentă în case de vânzare Bușteni!

Casele de lux oferite de YAELE Invest Construct sunt un simbol al calității și rafinamentului, păstrându-și valoarea la cote ridicate. Dezvoltatorul îți pune la dispoziție 2 variante avantajoase de achiziție. În primul rând, ai posibilitatea de a deveni imediat proprietarul unei case de lux Bușteni, achitând integral suma de 150.000 de Euro.

În al doilea rând, poți cumpăra o casă de tip A-frame pentru a o închiria, compania ocupându-se de toate detaliile necesare și oferindu-ți anual 10.000 de Euro proveniți din veniturile de închiriere ale proprietății achiziționate.

Această oportunitate nu va dura multă vreme. Casele de vânzare sunt solicitate, mulțumită calităților enumerate anterior. Acționează acum și rezervă-ți propriul colț de rai montan sau investește într-un viitor strălucit. 

Pentru mai multe informații, vizitează site-ul companiei https://yaele-construct.ro/

Nu rata șansa de a trăi în eleganță și aproape de natură!