Peste 3.500 de oportunități pentru tineri la Internship and Trainee Marathon

Header-650x200-1

Catalyst Solutions organizează de două ori pe an cel mai mare proiect online dedicat tinerilor la început de carieră. Ediția Internship and Trainee Marathon septembrie – decembrie 2022 reunește cele mai renumite companii din România. Evenimentul are loc pe portalul de joburi Hipo.ro, unde tinerii își pot crea un CV prin care să aplice la cele mai fresh stagii de practică, programe de internship, trainee și joburi entry-level. 

Pentru fiecare proiect derulat în sprijinul studenților sau proaspăt absolvenților, Catalyst Solutions realizează studiul Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, cercetând nevoile și dorințele actuale ale tinerilor. 

ADVERTISING

Ofertele de joburi din Internship and Trainee Marathon înglobează programele pe care tinerii și le doresc în timpul facultății sau la finalul acesteia. Potrivit studiului Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, 46% dintre studenții respondenți își doresc un stagiu de practică. 36% dintre tineri își caută un job entry-level full-time, în timp ce 16% dintre ei, unul part-time. 33% sunt studenți sau proaspăt absolvenți în căutare de internship.  Întregul grafic este afișat mai jos:

Conform studiului Comportamentul Generației Z pe Piața Muncii, 40% dintre tineri își caută job în a doua jumătate a anului. Catalyst Solutions, alături de cele mai mari companii din România le oferă tinerilor oportunitățile de creștere în carieră în cel mai potrivit moment al anului. 

Graphical user interface  Description automatically generated with medium confidence

Printe cele mai renumite companii din România care le oferă tinerilor oportunități, se numără: HPE, Ubisoft, JDE, MassMutual, Accesa, British American Tobacco, Michelin, Heidelberg, Continental, Unilever, Vodafone, Holcim, CER Cleaning, JTI, Ursus, Veeam, HP Inc., Prysmian, KPMG, Bunge și Pentalog. 

ADVERTISING

Studenții și proaspăt absolvenții au acces la gama largă de oportunități oferite prin site-ul www.hipo.ro. Pentru aplicarea rapidă la joburile disponibile, tinerii vor avea nevoie de un CV creat pe platformă. 

Companiile care își doresc sa se implice în dezvoltarea profesională a candidaților prin stagii de practică, programe de internship, trainee și joburi entry-level sunt invitate să trimită un e-mail la adresa: angajatori@catalyst.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

ADVERTISING

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc la Sala Palatului în București și la C.R.A.F.T de două ori pe an și aduce impreuna 200.000+ candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;

DevTalks, eveniment care reunește 8.000 de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Future of Engineering, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP.

Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 150 de tineri români;

Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.