Pentru cine este o casă la cheie soluția ideală?

Pentru cine este o casă la cheie soluția ideală?

O casă la cheie reprezintă soluția ideală pentru oricine își dorește să se mute din actuala locuință, imediat după semnarea contractului de cumpărare. Casa la cheie vine la pachet cu o serie de avantaje pentru fiecare cumpărător, cele mai importante fiind costurile mai scăzute comparativ cu renovarea unei case deja construite, sunt realizate de experți și veți economisi timp și stres.

Casă la cheie – soluția ideală atunci când nu aveți timp și doriți să scăpați de stres

Dacă nu dispuneți de suficient timp, nu aveți experiență în domeniu și vreți să scăpați de stresul plimbărilor și căutării specialiștilor în diverse domenii, o casă la cheie reprezintă soluția ideală pentru dumneavoastră. 

ADVERTISING

În primul rând, odată ce ați contractat un antreprenor, veți scăpa de grija obținerii diverselor autorizații pentru demararea construcției casei. De asemenea, nu veți fi nevoit să căutați meșterii zidari, electricieni, instalatori, zugravi pentru fiecare etapă, pentru că firmele deja dețin astfel de specialiști. 

Odată stabilit planul cu ajutorul unui arhitect și înaintat către firma constructoare, tot ce veți mai avea de făcut sunt stabilirea diverselor detalii privind materialele pentru finisarea spațiului interior și exterior, ușile, ferestrele, tipul acoperișului, dar și mobilarea bucătăriei, dormitoarelor și livingului, după caz. 

ADVERTISING

Casele la cheie sunt potrivite atunci când aveți nevoie de un spațiu deja pregătit pentru mutare și sunt din ce în ce mai populare pentru comoditatea, dar și valoarea lor. Dacă doriți să vă personalizați spațiul, antreprenorii vă pot ajuta cu mobilă la comandă și diverse proiecte realizate special pentru dumneavoastră. 

Puteți gestiona de la distanță eventualele clarificări apărute în timpul construcției, fără să fie nevoie să fiți prezenți la locație. Acest lucru vă va permite să vă desfășurați activitățile zilnice neîntrerupt, lipsit de stres și griji. În plus, veți știi de la bun început costurile aferente construcției, astfel încât să evitați problemele financiare și apariția diverselor costuri pe parcursul construcției casei. 

ADVERTISING

De ce să apelați la firme acreditate și profesioniști pentru realizarea unei case la cheie?

Un proiect de asemenea anvergură necesită ajutor profesionist. O firmă acreditată beneficiază de specialiști în domeniul construcțiilor, care dispun de experiența necesară, indiferent de complexitatea proiectului. Veți beneficia de garanția unei lucrări realizate conform normelor în vigoare, durabil, cu simț de răspundere și cu un raport privind calitatea și prețul, excelent. 

Este important să apelați la un antreprenor pentru construcția casei la cheie, fiindcă realizarea clădirii este un proces complex și trebuie făcut ținând cont de diverși parametri care asigură durabilitatea clădirii. De asemenea, potrivit spotmedia.ro, inclusiv manipularea materialelor de construcție poate afecta calitatea clădirii, tocmai de aceea este imperios necesar să apelați doar la profesioniști. 

Care sunt costurile pentru o casă la cheie?

Realizarea unei case la cheie cu siguranță reprezintă un vis împlinit pentru cei mai mulți dintre noi. Amenajarea locuinței după bunul plac și construirea într-un anumit stil, implică diferite costuri. Prețurile pentru realizarea unei case la cheie diferă de la un proiect la altul. Acestea se situează între 1.000 și 3.500 lei/mp, putând chiar crește atunci când pretențiile cresc. 

Însă, solicitând ajutorul unui antreprenor, veți putea afla cu exactitate un preț realist. Cu ajutorul unor platforme dedicate, precum Wilio, introduceți o cerere cât mai detaliată cu doleanțele personale și aflați cat costa o casa la cheie. Specialiștii din cadrul platformei vă vor ajuta cu oferte personalizate, astfel încât să o puteți alege pe cea potrivită.