Mari nume din cele mai mari și în vogă companii vin la European Digital Commerce

Mari nume din cele mai mari și în vogă companii vin la European Digital Commerce

European Digital Commerce, eveniment regional de anvergură, va reuni pe scenă câteva dintre cele mai mari nume din cele mai mari și în vogă companii. Înscrie-te gratuit pentru a îi asculta și interacționa cu Dan Ostahie, CEO și fondator ALTEX, Ion Sturza, fondator al fondului de investiții Fribourg Capital, Alex Bratu, CEO al JYSK sau Florin Filote, vicepreședinte eMAG. Înscrierea este gratuită.

Ediția din 29 septembrie a European Digital Commerce, eveniment organizat de VTEX, platforma enterprise de comerț digital, are ca scop scoaterea în evidență a oamenilor din spatele business-urilor. Vei afla, pe lângă date relevante despre piață, tendințe și provocări, secrete “din spatele cortinelor” unora dintre cei mai relevanți oameni de business din retail-ul românesc, cum “își împart ziua” aceștia, cum comunică cu colegii, dar și cum fac față presiunii în momente de criză.

ADVERTISING

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile IC Events: ca participant vei putea vizita zonele de Networking și Expo, vei interacționa cu toți ceilalți participanți și vei putea schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail.

Practic, va fi o mare oportunitate de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii - totul în doar câteva clicuri.

Odată înregistrat, veți avea acces la toate resursele comunității europene de comerț digital, veți găsi arhiva evenimentului după încheierea acestuia, multiple prezentări și studii de caz și veți avea acces la Networking Area până la finalul zilei de 29 septembrie.

ADVERTISING

Pe lângă speakerii de mai sus, află provocările de care s-au lovit și le-au depășit antreprenori precum Adrian Cocan, Lăptăria cu Caimac, Laura Sardescu, NeaKaisa, dar și Daniel Crăciun, Lensa și Mihai Pătrașcu, evoMAG.

De asemenea, nu poți rata un key speech plin de substanță al lui Cristi Movilă, de la VTEX, expert în comerț și persoană cu peste 14 ani de experiență în industrie, cu zeci de magazine la activ. 

Fiind în prag de Black Friday 2021, vom afla de asemenea de la cei mai mari jucători cum s-au pregătit pentru această ediție, ce așteptări au, dar și ce mai poți face în ultimele săptămâni înainte de evenimentul anului în comerț.

ADVERTISING

Înscrie-te acum GRATUIT și participă la evenimentul toamnei în comerț, pe 29 septembrie. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇