Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea unui magazin în Botoșani

Lidl își extinde rețeaua prin inaugurarea unui magazin în Botoșani

Lidl inaugurează un magazin în orașul Botoșani, pe data de 12 decembrie. Acesta este situat pe strada Șoseaua Iașului, nr. 29. Odată cu deschiderea magazinului, se creează peste 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Botoșani are o suprafață de vânzare de peste 1.400 m² și dispune de peste 135 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 21:00, iar duminică între 08:00 și 19:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 2 0 de noi locuri de muncă.

ADVERTISING

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Botoșani dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Botoșani continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.