Importanța ambalajelor alimentare potrivite pentru cofetării

Importanta-ambalajelor-alimentare-potrivite-pentru
Foto: ecoprod.ro

Nu există nicio îndoială că patiseria este o artă. Începând cu alegerea ingredientelor până la decorarea prăjiturilor sau torturilor.

Prin urmare, este important ca detaliile și prospețimea să fie menținute până când clientul primește produsele comandate. Și dacă ai o cofetărie, pentru a realiza acest lucru, trebuie să acorzi o atenție specială ambalajului.

Alegerea ambalajului potrivit îți va da siguranța că produsele de patiserie se vor păstra în stare perfectă în toate etapele:  laborator, transport și în cele din urmă masa clientului.

Glazura cremoasă, textura moale și delicată, nenumăratele elemente decorative frumoase fac prăjiturile irezistibile.

ADVERTISING

Dar o mișcare greșită poate contribui la distrugerea acestor produse delicioase. Din fericire, nu se va întâmpla nimic dacă le vei livra la domiciliul clientului în cutii special create pentru produsele de patiserie.  

Cutiile pentru prăjituri pot părea doar niște ambalaje obișnuite de carton. Dar reprezintă mult mai mult și sunt de o importanță vitală pentru prăjituri și alte produse de patiserie. Prin urmare, este imperios necesar să achiziționezi astfel de ambalaje dacă vrei ca cei care comandă produse din cofetăria ta să fie mulțumiți de produsele și serviciile oferite. De altfel, cu cât vor fi mai mulțumiți, cu atât numărul comenzilor vor crește.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Avantaje ale cutiilor de prăjituri din carton

 Deși cutiile de prăjituri pot apărea simple și plictisitoare în comparație cu produsele gustoase din interiorul lor, acestea nu sunt deloc inutile. 

Păstrează prăjiturile și alte produse de patiserie proaspete și în siguranță. Suntem siguri că ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca produsele livrate să-și schimbe gustul până ajung la client sau să nu mai aibă aceeași formă ca atunci când au plecat din laborator.

De asemenea, cutiile pentru prăjituri joacă un rol important în protejarea prăjiturilor de elementele exterioare (cum ar fi insecte sau praf). Astfel, se mențin  proaspete, arată bine și au gust bun când ajung pe masa clientului.

ADVERTISING

Achiziționând cutii de carton vei reuși să livrezi  prăjiturile și diverse alte produse de patiserie mult mai ușor. Imaginează-ți cât de dificil ar fi dacă nu ai avea decât folie de aluminiu sau folie de plastic pentru  transportul torturilor.

Cutiile de carton pentru prăjituri permit transportul prăjiturilor și altor produse de patiserie mult mai ușor. Datorită acestor cutii, poți livra prăjituri și produse de patiserie oriunde îți spune clientul. Acestea vor ajunge la destinație în cele mai bune condiții.

Aceste cutii pot juca și rolul de cutii de cadouri. Dacă optezi pentru cutii colorate la care adaugi un card cadou vesel, tortul tău se transformă instantaneu într-un cadou special.

Ce fel de cutii de carton poți alege și de unde?

Acum că ai aflat importanța cutiilor pentru prăjituri, trebuie să știi că există diverse modele dintre care poți alege, dar și un producător român care ți le poate pune la dispoziție oricând dorești.

Cu alte cuvinte, de îndată ce vei putea intra pe site-ul firmei românești Eco Prod, vei putea opta pentru cutii de carton complet închise sau pentru cutii de carton cu fereastră.

Ambele modele de cutii sunt fabricate 100% din fibre virgine. Sunt și 100% sigure pentru contactul cu alimentele.

Cartonul din care sunt fabricate este de o calitate excepțională. Datorită faptului că este rigid, nu se deformează, permițând clientului să depoziteze la rece cutia. Cartonul nu va absorbi umezeala.

De asemenea, îți recomandăm, pe lângă cutii de carton, să achiziționezi și tăvi și platouri din carton. Acestea sunt esențiale într-o cofetărie, întrucât înainte de a pune prăjiturile în cutie este bine să le pui pe o tavă sau un platou. În felul acesta ai siguranța că nu vor exista niciun fel de probleme în timpul transportului.

Nu uita nici de pungile de hârtie, nici de cutiile din plastic cu capac compartimentate, nici de hârtia de copt sau tăvițele din lemn pentru copt. De toate ai nevoie în cofetăria ta. Și mai ai nevoie de ceva. De un aparat de sigilat caserole, cu care vei sigila cu ușurință caserolele din plastic, pentru ca prăjiturile să-și păstreze gustul fabulos. 

Toate aceste produse ți le oferă Eco Prod, la prețuri extrem de avantajoase. Achiziționează-le fiindcă nu vei regreta!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇