Estetica pardoselii într-o casă - preferați gresia stil parchet de la Imperial White

gresie-si-faianta-de-la-imperial-white_3

Din motive practice, în ultimii ani au devenit mai preferate plăcile ceramice pentru pardoseala din încăperi. Acestea au o notă superioară la capitolul estetică, însă pot fi ceva mai dezavantajoase din punct de vedere al randamentului termic. Rezistă însă foarte bine în timp. Există deci suficiente avantaje de luat în considerare și care pledează în favoarea acestora. 

Totuși, gresie de interior este o recomandare mai ales pentru spațiile în care umiditatea este ridicată, în zone precum holuri de acces, băi și bucătării. În timp ce în alte încăperi, precum dormitoare, este recomandat parchetul, v-ați gândit cum să faceți îmbinarea între cele două? Una din variante este să apelați la un efect optic, cel al plăcilor ceramice ce se aseamănă cu plăcile din lemn. 

ADVERTISING

Gresia stil parchet o regăsiți la Imperial White 

Gresie stil parchet este calea optimă să faceți din pardoseala unei case un design unitar. Există însă și mai multe motive și avantaje. 

  1. Este rezistentă la umiditate, uzură, zgârieturi 

Altfel spus îmbină avantaje de la cele două tipuri de pardoseală. Este mai rezistentă, dar estetic vorbind arată ca plăcile de parchet. Și știm cu toții că lemnul dă o notă de eleganță într-o încăpere și o face mai plăcută și mai primitoare. 

  1. Este rezistentă la diferențe de temperatură 
ADVERTISING

Cu reproducerea sa fidelă a lemnului și rezistența sporită la diverși factori (foc, îngheț, chimicale, zgârieturi) gresia stil parchet este o combinație de caracteristici avantajoase pe termen lung. În plus, este ușor de întreținut, poate chiar mai ușor decât parchetul. Dacă pe acesta îl veți alege ținând cont de trafic și de uzura pe care o cunoaște din acest punct de vedere, la gresie nu se mai pune această problemă. 

Iar la Imperial White veți găsi acest tip de gresie. În nuanțe de maro mai închis sau deschis sau o culoare naturală, în două dimensiuni ale plăcilor, puteți comanda simplu și rapid din pagina online a acestui furnizor. Nu este singura variantă. Imperial White este furnizor de gresie și faianță. Marele avantaj de a achiziționa de aici se referă la faptul că produsele sunt de import din Spania, direct de la producători. Pe lângă faptul că au garanția calității, sunt modele deosebite și design influențat de trendurile din afară. 

ADVERTISING

Alegerea plăcilor ceramice sau a oricărui tip de pardoseală în casă cântărește destul de mult. Aceasta creează un impact estetic imediat. Descoperiți Imperial White și inspirați-vă de aici.