eMAG inaugurează primul showroom din Buzău

eMAG inaugurează primul showroom din Buzău

eMAG inaugurează primul showroom din Buzău, în incinta Shopping City. Aici, clienții vor beneficia de consultanță dedicată pentru cumpărături, oferită de specialiștii eMAG, într-un spațiu modern, unde vor fi expuse peste 500 de produse din categoriile electronice mari și mici, laptopuri, tablete, telefoane și accesorii sau periferice.  

„Ne bucurăm să fim și mai aproape de clienții noștri din Buzău, pe care îi invităm la o experiență nouă de shopping. Buzoienii vor descoperi o varietate mare de produse, pe care le vor putea testa direct în showroom, astfel că vor putea să ia cea mai potrivită decizie, ajutați și de consultanții noștri mereu pregătiți cu sfaturi și recomandări. În plus, îi așteptăm cu o mulțime de surprize în primele zile de la inaugurare”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

ADVERTISING

Showroom-ul eMAG din Buzău se află la parterul mall-ului Shopping City, situat pe Bulevardul Unirii, nr. 232 și are o suprafață totală de peste 220 de metri pătrați. Pentru că showroom-ul beneficiază de un spațiu de depozitare organizat după un sistem eficient și inovator, va putea fi livrată către clienți o gamă largă de produse, într-un timp foarte scurt, iar buzoienii vor putea să ridice inclusiv de aici comenzile plasate online.

În perioada 23 – 27 septembrie 2021, buzoienii beneficiază de extra reducere de până la 20% la produsele achiziționate din showroom

În egală măsură, cei care vor face cumpărături în showroom au la dispoziție și serviciul eCredit, prin intermediul căruia pot achiziționa, pe loc, produsele pe care și le doresc. Finanțarea poate fi obținută repede, printr-un procedeu simplu și poate avea o perioadă de creditare de până la cinci ani. 

ADVERTISING

Showroom-ul a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate și securitate, menite să ofere o experiență de cumpărături în siguranță. 

Prin noul spațiu, eMAG ajunge la o rețea de 29 de showroom-uri în România, Bulgaria și Ungaria.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 20 de ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.     Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde.

ADVERTISING

Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.