De ce să alegi autoutilitare Iveco Daily pentru afacerea ta

De ce să alegi autoutilitare Iveco Daily pentru afacerea ta

În domeniul logistic, vehiculul potrivit are un impact semnificativ asupra eficienței și profitabilității operațiunilor desfășurate. Când vine vorba de vehicule comerciale, autoutilitara IVECO DAILY este o opțiune pe care tot mai mulți antreprenori o preferă. Producătorul italian oferă o selecție largă de astfel de autoutilitare, concepute pentru a satisface nevoile specifice diferitelor industrii. De ce să alegi și tu astfel de variante pentru afacere ta? Descoperă în continuare câteva motive care te-ar putea convinge.

Vehicule comerciale Iveco Daily – versatilitate pentru orice tip de necesitate

IVECO DAILY se impune drept lider în domeniul transportului comercial. Sunt construite să reziste la uzură și solicitări ridicate. Indiferent de condițiile de lucru sau terenul traversat, reușesc să se mențină la înălțime și să livreze performanțele așteptate.

ADVERTISING

Cu o gamă variată de opțiuni IVECO DAILY poți alege varianta adaptată nevoilor afacerii tale. Partea superioară a bordului, pregătită pentru integrarea accesoriilor, este special concepută pentru a oferi șoferului confortul suprem, introducând o nouă interfață om-mașină (HMI) cu un cluster configurabil complet digital de 10.25 inch și o nouă ofertă de infotainment.

Îmbunătățirile dedicate misiunii includ tehnologii precum Keyless Entry & Go, perfecte pentru distribuția urbană, și un set complet de servicii care vor ridica nivelul de productivitate în cadrul afacerii. Caracteristicile noi de conectivitate, orientate către nevoile clienților, cum ar fi comenzile de la distanță și setările de profil, aduc o eficiență sporită și o experiență prietenoasă atât pentru șoferi, cât și pentru proprietarii de flote.

DAILY este singurul vehicul comercial ușor cu un șasiu independent asemănător cu cel al unui camion, care respectă noile cerințe GSR pentru categoria de 3.5 tone. Sistemele noi avansate de asistență a șoferului (ADAS), care depășesc cerințele reglementare și oferă protecție pentru pietoni și bicicliști (Vulnerable Road User - VRU), împreună cu conducerea autonomă de nivel 2 (Autonomous Drive Level 2), asigură o experiență de conducere sigură și fără stres.

ADVERTISING

IVECO DAILY este acum mai sustenabil ca niciodată, oferind întreaga gamă cu opțiuni de energie electrică și confirmând beneficiile motoarelor bio-CNG.

Autoutilitarele se adaptează perfect distribuției urbane și transportului pe distanțe lungi. Autoschunn Sibiu, centru de vânzări și service autorizat IVECO România, îți prezintă o gamă completă de vehicule comerciale, IVECO pentru a găsi opțiunea potrivită. Indiferent că preferi o furgonetă spațioasă pentru transportul de mărfuri, un model basculabil pentru transportul mărfurilor de construcție sau un vehicul specializat pentru curierat, configurațiile și dimensiunile variate permit adaptarea lor la orice tip de activitate. 

Noutăți aduse de actualele autoutilitare IVECO DAILY

Noile autoutilitare IVECO DAILY reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un mijloc de transport inovator. Acestea sunt concepute pentru a rezista provocărilor zilnice dintr-un mediu comercial activ.

ADVERTISING

Familia de vehicule utilitare ușoare IVECO DAILY continuă să avanseze rapid, aducând în mod constant actualizări de produse și conectivitate de ultimă generație în întreaga sa gamă. Aceste îmbunătățiri aduc o serie de servicii și funcționalități menite să îmbunătățească experiența șoferului, să asigure o conducere mai sigură și să sporească eficiența și durabilitatea afacerilor clienților.

Prin optimizarea ergonomiei cabinei și prin extinderea serviciilor de conectivitate, gama DAILY rămâne un partener de încredere pentru succesul afacerilor clienților.

De asemenea, IVECO a dedicat timp pentru a găsi modalități de a îmbunătăți capacitatea de încărcare utilă a vehiculelor. Prin introducerea unei noi suspensii spate cu arcuri elastice cu rigiditate progresivă, disponibilă opțional, aceasta permite vehiculelor să transporte încărcături mai grele, menținând în același timp performanța necesară.

Beneficiile IVECO pentru operațiunile tale zilnice

IVECO DAILY a introdus o serie de caracteristici proiectate pentru a îmbunătăți experiența șoferului la bord. Partea superioară a bordului oferă spații mari de depozitare pentru o organizare mai ușoară a obiectelor personale, iar noile module USB de tip A+C și încărcătorul wireless își asigură că telefonul rămâne mereu încărcat.

Noul sistem de infotainment, cu un ecran color de 10 inch integrat în partea centrală a panoului de bord, aduce funcționalități noi, inclusiv mobile device mirroring pentru accesul la aplicații pe display și control vocal al funcțiilor din cabină prin intermediul IVECO Driver Pal.

De asemenea, serviciile avansate de navigație Tom Tom Live ajută la planificarea rutelor în timp real, asigurând întotdeauna cele mai bune trasee. Opțional, camera de marșarier cu linii dinamice oferă o imagine clară a zonei din spatele vehiculului, facilitând manevrele de mers înapoi, iar funcțiile digitale îmbunătățite, cum ar fi conectivitatea standard a lui IVECO DAILY, permit o operare mai eficientă cu setările de control la distanță ale vehiculului.

Funcția Keyless Entry & Go face livrările din ușă în ușă mai rapide, deoarece DAILY este singurul vehicul comercial ușor cu o funcție hands-free de blocare și deblocare a ușilor. Productivitatea este sporită și prin serviciile IVECO care maximizează timpul de funcționare al vehiculului, inclusiv actualizările Over-the-Air care economisesc timpul necesar pentru actualizările de software.

În plus, caracteristicile noi ADAS și funcțiile de Conducere Autonomă de nivel 2 depășesc cerințele reglementare pentru siguranță, oferind o experiență de condus fără stres și mărită siguranță în și în jurul vehiculului.

IVECO DAILY este o alegere excelentă pentru afacerea ta. Versatilitatea, fiabilitatea, performanța, tehnologia și costurile de operare reduse o fac o autoutilitară ideală pentru orice tip de afacere. Pentru mai multe informații despre caracteristicile vehiculelor comerciale, vizitează showroom-ul Autoschunn din Sibiu, dealer de autoutilitare IVECO DAILY autorizat IVECO România. Vei descoperi o gamă variată, astfel încât să alegi autoutilitara potrivită nevoilor tale comerciale.