Cum să stabilești eligibilitatea firmei care participă la licitație? Iată avantajele pe care ți le oferă sistemul informatic!

Cum să stabilești eligibilitatea firmei care participă la licitație? Iată avantajele pe care ți le oferă sistemul informatic!

Dacă ești un antreprenor de succes și dorești să-ți menții afacerea la cele mai înalte standarde este important să desfășori activități legale și să fii de bună credință. Cu alte cuvinte, este absolut necesar să fii la curent cu legislația în vigoare care stabilește înființarea și funcționarea societăților comerciale sau cu legile fiscale (Codul fiscal și Codul de procedură fiscală), deoarece activitatea societății este producătoare de profit. 

Când ai nevoie de produse și servicii de la alte companii este important să analizezi cum să realizezi relații de parteneriat eficiente pentru îmbunătățirea propriei afaceri. Dacă înțelegi foarte bine mecanismul de funcționare Business to Business șansele de dezvoltare ale companiei sunt maxime. În continuare vei descoperi de ce este importantă inteligența artificială pentru fiecare acțiune din Planul tău de afaceri.

ADVERTISING

Verifică domeniul de activitate al firmei înscrise la licitație!

Când lansezi procedura de licitație în vederea atribuirii unui contract trebuie să verifici documentele doveditoare ale îndeplinirii cerinței de eligibilitate pe care o stabilești în vederea atribuirii contractului.

Dintre aceste documente se enumeră:

  • Licența;
  • Certificatul constatator;
  • Formulare tip;
  • Dovada plății garanției de participare, dacă este cazul;
  • Declarație pe propria răspundere că societatea nu se află în insolvență.

Dacă aceste documente sunt incomplete sau prezintă termenul depășit nu sunt îndeplinite condițiile impuse de procedură sau firmele sunt neeligibile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Când dorești să verifici rapid îndeplinirea unor condiții sau date despre anumite companii poți accesa lista de firme din România prin simpla introducere a Codului Unic de Identificare sau a numelui firmei căutate pe termene.ro cu ajutorul unui consultant sau prin intermediul unui cont creat în mod gratuit.

Ofertantul sau contractantul poate fi acceptat să participe la procedura de licitație dacă este calificat conform condițiilor stabilite în Caietul de sarcini.

Este utilă inteligența artificială în derularea proiectului?

Odată cu stabilirea eligibilității de participare la licitație în vederea atribuirii unui contract pentru fiecare dintre cei înscriși se remarcă anumite firme datorită unor indicatori de rentabilitate care determină riscul comercial de colaborare cu acele companii. Atât timp cât vă doriți o colaborare pe termen lung te poți orienta cu privire la graficele și evoluția din ultimii 10 ani, prin intermediul platformei și a sistemului informatizat foarte bine pus la punct. Dacă evoluția din trecut este vizibilă vei putea afirma că și în viitor va avea o evoluție pozitivă în acel sector de activitate.

ADVERTISING

Care sunt avantajele inteligenței artificiale în vederea colaborării eficiente cu alte companii?

  • Platforma cuprinde o bază de date în care găsești toate CUI-urile firmelor din România și actualizarea zilnică a bazei de date;
  • Căutarea este rapidă;
  • Interfața este ușor de utilizat;
  • Platforma cuprinde toate Codurile CAEN (principale și secundare) și actualizarea lunară a bazei de date;
  • Validarea anumitor caracteristici ale activității curente corelate cu declarațiile depuse la ANAF și actualizarea în timp real;
  • Indicatori economici explicați;
  • Toate datele din 2008 până în prezent cu posibilitate de descărcare în computer;
  • Algoritm îmbunătățit și actualizat în mod constant pentru a fi ușor de interpretat și  de înțeles;
  • Vizualizarea informațiilor într-un singur loc (detalii publice actualizate la 30 de zile sau în timp real cu posibilitate de descărcare și de listare).

Dacă te convingi că firma pe care o vizezi există și este activă, îi afli domeniul de activitate și informațiile despre performanța financiară a companiei cu care dorești să colaborezi prezintă încredere pe termen lung, este momentul să te hotărăști.

Prin urmare, tu cum corelezi avantajele oferite de o platformă specializată cu beneficiile oferite de aceasta?